Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Hizmete Devam Etmek İçin Adayım”

Karaman Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Şengül Neşe Yılmaz, “Daha İyiye, Daha Güzele Hep Birlikte” sloganıyla 31 Mart yerel seçimlerinde hizmete devam etmek için muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Karaman Mahallesi Muhtarı ve

Karaman Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Şengül Neşe Yılmaz, pek çok muhtarlık hizmeti sayesinde Karaman Mahallesi’nin gelişme kaydettiğini belirtti.

“YAPTIĞIMIZ HİZMETLERLE GURURLU, YENİ DÖNEME TALİBİZ”

Şengül Neşe Yılmaz, göreve seçilmesi halinde yeni dönemde de aynı kararlılıkla hizmetlerini sürdüreceğini söyleyerek, “Muhtarlık dönemim boyunca gerçekleştirdiğimiz hizmetlerden dolayı büyük bir mutluluk duyuyorum. Mahallemize kattığımız ve tamamladığımız hizmetlerle gurur duyuyor, yeni dönemde de aynı kararlılıkla devam etmeyi taahhüt ediyorum. Mahallemize daha etkin hizmet verebilmek adına Muhtarlık Hizmet Bürosu’nu açtık, sizlerin taleplerine daha hızlı cevap verebilmek için çalıştık. Miniklerimizin güvenli ve eğlenceli zaman geçirebilecekleri bir oyun parkını mahallemize kazandırdık, çocuklarımızın mutluluğu için çaba sarf ettik. Mahallemizin altyapısını güçlendirmek adına yağmur atık suyu tahliye sistemi komple yenilendi, su baskınlarına karşı tedbir aldık. Belediye işbirliği ile cadde, sokak ve kaldırımlarımızı yeniledik. Bozulan yerler için anında müdahale ederek mahallemizin daha düzenli olmasına katkı sağladık.” dedi.

“Hizmete Devam Etmek İçin Adayım”

“İLKEMİZ EK İŞİMİZ DEĞİL TEK İŞİMİZ”

Şengül Neşe Yılmaz, şunları kaydetti:

“Covid-19 Pandemisi sürecinde apartmanlarımızın ortak kullanım alanlarını düzenli olarak dezenfekte ettik, sağlığınızı korumak adına elimizden geleni yaptık. Deprem felaketi sonrasında başlattığımız yardım kampanyası ile topladığımız yardımları deprem bölgelerine ulaştırarak dayanışmamızı gösterdik. Mahalle sakinlerimize gelen tebligatlar mahalle sakinlerimize gelen tebligatları mahallelimize ulaştırmak için üstün çaba ve gayret gösterdik. Mahallemizin tebligatlar nedeniyle mağdur olmaması için göreve geldiğimiz günden beri titizlikle mahalleliye tebligatları ulaştırmaya çalıştık. Mahalle sakinlerimizden gelen tüm sorunları çözme konusundaki azami gayretimiz devam ediyor. ‘Ek işimiz değil, tek işimiz’ ilkesiyle mahallemize hizmet etmeyi kendimize görev biliyoruz.”

“Hizmete Devam Etmek İçin Adayım”

“BİR TELEFON MESAFESİNDE HER ZAMAN YANINIZDAYIM”

Karaman Mahallesi Muhtarı ve Muhtar Adayı Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı:

“Yeni dönemde de mahallemize aynı hassasiyet ve ilgiyle hizmet etmeye devam etmek için adayım. Bir kardeşiniz, bir ablanız olarak her zaman sizlere bir telefon kadar yakınım. Her zaman yanınızdayım. Daha temiz, daha düzenli bir mahalle için göreve başladığım ilk günden beri mahallemizin daha temiz ve düzenli olması için çabalamaktayım. Yeni dönemde de aynı azim ve enerjiyle çalışmaya talibim. Mahallemizi birlikte daha güzel bir yere taşımak, yaşam kalitemizi artırmak adına, sizlerin destek ve güvenini bekliyorum. Yeni dönemde de birlikte başaracağımıza inanıyorum.”