Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hizmette sınır yok: 6-3 – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hizmette sınır yok: 6-3

1. Amatör Küme Play-Off liginde mücadele eden Köy Hizmetlerispor, Adilspor’u 6-3 yenerek puanını 1’den 4’e çıkarttı.

Play-Off’a ‘Süper Lig’ hedefiyle başlayan Köy Hizmetlerispor, ligdeki ilk maçında Ahmetpaşaspor’la 1-1 berabere kalmıştı. Bu hafta da Adilspor’la karşılaşan Köy Hizmetlerispor, rakibini 6-3 yenerek ligin ikinci haftasında hanesine 3 puanı yazdırmayı başardı.
Adil, ilk yarı zorladı
Köy Hizmetlerispor, dün Adilspor’la Merkez 2 Nolu Saha’da karşılaştı. Adilspor kısıtlı bir kadroyla sahaya çıktı. Müsabaka bir heyli zevkli geçti. Adilspor, zor şartlarda maçlara çıkmasına rapmen Köy Hizmetlerispor’u ilk yarıda bir hayli zorladı. Maçta ilk gol 10’uncu dakikada Köy Hizmetlerispor adına Feyzullah’tan geldi. Bu golle Köy Hizmetlerispor, skorda 1-0 üstünlüğü yakaladı. Adilspor’da ise Hasan ve Aykut’la Köy Hizmetleri defansı arasında gol aradı. Zaman zaman Köy Hizmetleri kalesinde tehlikeler yaratan Adilspor, mücadeleci kimliğiyle ön plana çıktı. Köy Hizmetlerispor’un ikinci sayısı dakika 35’te Osman’dan geldi. 2-0 İlk yarının son dakikalarına girilirken Adilspor’dan Aykut, Köy Hizmetlerispor’un ilk yarıdaki iki golüne de cevap niteliğinde bir gol attı. 2-1 Müsabakanın ilk yarısı Köy Hizmetlerispor’un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.
Köy Hizmetleri ikinci yarı rahattı
İlk devreyi üstün tamamlayan Köy Hizmetlerispor, ikinci yarıda da üstün bir sergiledi. 51’inci dakikada Feyzullah’ın golüyle 3-1’i bulan Köy Hizmetlerispor, ikinci devrenin başında da bir çok gol fırsatından yararlanamadı. Adilspor’da Köy Hizmetlerispor’un skor üstünlüğünü kırmak için elinden geleni yaptı. Kırmızı Beyazlı ekip, 60’ıncı dakikada Hasan’ın güzel golüyle durumu 3-2’ye taşıdı. Köy Hizmetlerispor’un genç golcüsü Beyazıt 75’inci dakikada Adilspor filelerine 42üncü golü bıraktı. Bu golle Adilspor’un direncini tamamen kıran Köy Hizmetlerispor, daha rahat bir oyun sergiledi. 78’inci dakikada kazanılan penaltı Adilspor’u umutlandıran an oldu. Penaltı noktasına konulan topun başına geçen Aykut, takımının 3’üncü ve son sayısını attı. 4-3 80’inci dakikada Beyazıt’la 5-3 üstünlüğü ele geçiren Köy Hizmetlerispor’un son sayısı Mustafa’dan geldi. 6-3. Müsabaka bu skorla sona erdi.