Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hocalar sahasında ilk maçını oynadı

2. Amatör Lig D
Hocalar sahasında ilk maçını oynadı

2. Amatör Lig D Grubu’nda mücadele eden Hocalar Belediyespor bugüne kadar Afyonkarahisar’da Süper Amatör Lig, 1. Amatör Lig ve 2. Amatör Liglerde mücadele verdi. Verdiği mücadelelerinde başka sahalarda maçlarını oynayan Hocalar Belediyespor yapımı tamamlanan sahasını teslim aldı. Hocalar tarihinde ilk kez hafta sonu kendi sahasında rakip ağırlayan Hocalar Belediyespor sahasını da galibiyetle açmayı başardı. Ligin 6. haftasında sahasında Başmakçıspor’u konuk eden Hocalar Belediyespor kendi sahasında oynadığı bu maçtan 3-2 galibiyetle ayrılmayı bildi.
TARAFTARDAN
TAM DESTEK ALDI
Kendi evinde oynamanın heyecanını sonuna kadar hisseden Hocalar Belediyesporlu oyuncular stadın açılış maçını da galibiyetle tamamlamayı bildi. Bu maçta taraftarları takımını yalnız bırakmazken maçın başından sonuna kadar slogan ve marşlarla takımını destekledi.
ASKF’DEN
BAŞKANA PLAKET
Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri Alişan Akgün, ASKF Başkan Yardımcısı Nurettin Akşab ve Futbol İl Temsilcisi Mustafa Türkmen; Hocalar’a sahayı kazandıran Hocalar Belediye Başkanı Ali Arslan’a teşekkür ederek plaket takdim etti. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Özel Haberi