Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hocalar’ın sıkıntıları çözülecek – Kocatepe Gazetesi

Hocalar’ın sıkıntıları çözülecek – Kocatepe Gazetesi
Hocalar'ın sıkıntıları çözülecek

Esnaf, Sanayici, İş adamı ve vatandaşlarla birebir görüşmelerini sürdüren Vali İrfan Balkanlıoğlu, beraberinde daire müdürleriyle birlikte dördüncü kez gittiği Hocalar ilçesinde muhtarların sorun ve taleplerini dinledi

Hocalar İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Hocalar Belediye Başkanı Mustafa Akın ve İlçe daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Balkanlıoğlu’nun Hocalar İlçe ziyaretine, İl Jandarma Komutanı Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim H.Demirsoy, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Kocabıçakoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Erdurmuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mustafa Çizmeci eşlik etti.
ÖĞRENCİ YURDUNDA YEMEK
Hayırsever İşadamı Asım Kocabıyık’ın annesi adına yaptırdığı Satı Gelin Kız Öğrenci Yurdu’nda yenilen öğle yemeğinin ardından İlçe Emniyet Amirliğini ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu, İlçe Emniyet Amiri Engin İşgörür’den ilçenin asayiş durumu hakkında bilgiler aldı. Vali Balkanlıoğlu’nun Hocalar İlçe Emniyet Amirliğini ziyareti sırasında İl Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli’nin yanı sıra İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri de hazır bulundular.
YENİ KAYMAKAM’A ZİYARET
İlçeye yeni atanan Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar’ı da makamında ziyaret ederek, yeni görevinin ve görev yerinin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Vali Balkanlıoğlu, Kaymakam Akpınar’a çalışmalarında başarılar diledi.
YATIRIMLARA TAM DESTEK
İlçedeki eğitim, sağlık, asayiş, yatırımlar ve özellikle köylerde yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Akpınar’dan detaylı bilgiler alan Vali Balkanlıoğlu, köylere yapılan hizmetin hızlı ve kaliteli bir şekilde yerine getirilmesini istedi. İlçede yapılacak olan yatırımlara Valilik olarak her türlü desteği vereceklerini belirten Vali Balkanlıoğlu, Kaymakam Akpınar’dan sorunlar ve talepler hakkında bilgi aldı.
BAŞBAKAN’DAN SELAM VAR
İlçe Kaymakamlığını ziyaretinin ardından Hocalar Belediyesi toplantı salonunda İlçeye bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali İrfan Balkanlıoğlu, muhtarların sorun ve taleplerini dinledi. Köy köy, kasaba kasaba gezerek vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlediğini belirten Vali Balkanlıoğlu, Muhtarlara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da selamlarını iletti.
TÜM TALEPLER NOT EDİLDİ
İlçedeki başlıca sorunları dinleyen Vali Balkanlıoğlu, sorunların çözümü için gerekli tüm iş ve işlemlerin başlatılması talimatını verdi. Toplantıda Muhtar ve vatandaşlar tarafından iletilen tüm sorun ve talepler; ilgili kurumlara iletilip, gereği yapılmak üzere, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü tarafından not alındı.
ELEKTRİK,
HER YERDE SORUN
İlçede yapılan toplantı sırasında en çok şikayetin elektrik dağıtım şirketinden geldiğini gören Vali Balkanlıoğlu’na, İlçede sürekli elektriklerin kesildiği, arızalı durumda olan trafo ve elektrik direklerinin tamir ettirilmediği, arızanın bildirilmesi halinde de kendileriyle ilgilenilmediği dile getirildi. Bunun üzerine konuşan Vali Balkanlıoğlu, elektrik sıkıntısıyla ilgili sorunun hemen hemen gezdiği tüm ilçe, köy ve beldelerde gördüğünü ve kendisine bu konuda çok sayıda şikayetin geldiğini belirterek, konuyla yakından ilgileneceğini söyledi. Vali Balkanlıoğlu, elektrik dağıtım şirketiyle ilgili şikayetlerin derhal şirket yönetimine bildirilmesi ve sorunların acilen çözülmesi talimatını verdi.
VATANDAŞLAR TEŞEKKÜR ETTİ
Vali Balkanlıoğlu’nun ziyaretinden ve kendilerini dinlemesinden büyük memnuniyet duyan Hocalar İlçesi Köy ve Mahalle Muhtarları, Vali Balkanlıoğlu ve diğer daire müdürlerine teşekkür ederek, Vali Balkanlıoğlu’na ilettikleri talep ve sorunlarıyla yakından ilgilenileceğinden emin olduklarını söylediler. (Kocatepe)