Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hüdai Kaplıcaları ihalesi ertelendi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Hüdai Kaplıcaları ihalesi ertelendi

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları ihalesi ertelendi. Ertelenen ihalenin ardından Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, zehir zembelek açıklamalarda bulundu. Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol; “Bu şekilde İsmail Elibol’u yıpratarak karalayarak, bezdirerek, halkın nezdinde küçük düşürerek yıldırma ve yıpratma peşindeler” dedi

Sandıklı Belediyesi’ne ait Hüdai Kaplıcaları’ndaki apart dairelerin kiralanması ile ilgili ihaleye katılım olmayınca, ertelendi. İlçe gündemini bir süredir meşgul eden Hüdai Kaplıcaları’ndaki Apart Daireler, kür merkezi, çamur banyoları ve umumi banyolar ihalesine katılım olmaması üzerine ihale 8 Haziran 2012 tarihine ertelendi. Belediye Başkanın İsmail Elibol ihalenin ertelenmesiyle ilgili olarak ‘’Bu gün ihalesini gerçekleştirilecek olan apart dairelere katılımcıların olmaması bizleri son derece üzmüştür. İlçemizde çeşitli dedikodu ve söylentiler çıkaranları bu mübarek günde Allah’a havale ediyor ve esefle kınıyorum” dedi.
Elibol, ilçenin geleceğini ilgilendiren bir konuda çeşitli dedikodu çıkarmak yerine birlik ve beraberlik içersinde ihalemizi gerçekleştirmeyi istediklerini ifade etti. Elibol, şunları söyledi: “Birçok insan, Sandıklı’nın suyu kalmamış gibi, suyu bitmiş gibi ibarelerle bize yaklaştılar. Biliyorsunuz Sayın Başbakanım birçok yerdeki özelleştirmenin önünü açtı. Başbakanım kendide biliyor hiçbir şeyin devlet eli ile yürümediğini. Bizde büyüklerimizden öğrendiğimiz ve kendi ticari bilgilerimiz doğrultusunda özelleştirmenin önünü açtık. Belediye Başkanı olduğum dönemde ilk meclis toplantısında özelleştirme kararını aldım. Bu özelleştirmelerin çekemeyenlerin nedenleri belli. Birincisi Sandıklı cazibe merkezi haline gelmeye başladı. Otellerin açılması, imar planı. Tabi birileri buraya rant gözü, para gözü ile bakmaya başladı. Bunu bizim dönemimiz de değil de kendi dönemlerinde yapılmasını istediler. Kaplıcada yıllardır kalarak para ödemeyen arkadaşlar maalesef kaplıcanın geleceği ile oynuyorlar. Biz buralarda devre mülk yapılmaz dedik. Bazı arkadaşlar hala devre mülk yaptırmak istiyorlar. Bu şekilde İsmail Elibol’u yıpratarak karalayarak, bezdirerek, halkın nezdinde küçük düşürerek yıldırma ve yıpratma peşindeler. Bu davranışlar şık olmayan davranışlar. Biz bu memlekete hizmet için çalışıyoruz. Bütün arkadaşlarımın siyaseti bir kenara bırakarak Sandıklı için çalışmaları gerekir.”
Yapılanların siyasetin çirkin yüzü olduğunu ifade eden Elibol, birilerinin yapamadığını ve yaptıramadığını, kendilerinin de yapmamasını isteyenlerin olduğunu savundu. Belediyeye gelen aylık paranın 17 bin lira olduğunu belirten Başkan Elibol, “Biz 27 trilyon para ödemesi yapıyoruz. Eski belediyeden kalan borç. Bunun yanında 500 lira veya 800 lira borçtan dolayı Sandıklının elektriği kesiliyor. Dün sigortadan bir yazı gelmiş bana, bu borçları benim şahsımdan istiyor. Belediyeye önceki başkanlardan kalmış. Sandıklı Belediyesi’ni ben batırmışım. Bozmuşum gibi bir hava yaratmaya çalışılıyor. Ben zaten batık bir belediyeye geldim. Batık bir belediyede belediye Başkanlığını devir aldım. Biz borç ödemekten çevremize bakamıyoruz. Ben Afyon kamuoyundaki bazı gazeteciler tarafından tehdit ediliyorum. Şantajla benden para istiyorlar. İşte biz seni karalama kampanyasının gerçeği. Para verirseniz sizin hakkınızda olumsuz haber yapmayacağız. Gibi söylemler ile tehdit edildik. Bunları biz Cumhuriyet Savcılığı’na taşıyacağız. Burada düzgün bir şekilde gazetecilik yapan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Kendisi hakkında 6-7 aydır karalama kampanyası düzenlendiğini belirten Elibol, “Benim fabrikam 50 yıllık bir fabrika. 3 gün önce fabrikama müfettişler geldi. Fabrikanızı belediye parası ile yapmışınız diye. Ben böyle bir saçmalık görmedim. Sanki ben buraya gelmiş zengin olmuşum havası verilmek isteniyor. Biz Allah rızası için iş yapmaya çalışıyoruz. İş yapanların cezası bu olmamalıdır” dedi. Elibol, bir de çağrıda bulunarak Sandıklı ilçesi için herkesin birlik olması gerektiğini vurguladı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti