Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hüdai Kaplıcalarındaki Apart Daireler ve Banyolar kiraya verilecek

Bu haberin fotoğrafı yok
Hüdai Kaplıcalarındaki Apart Daireler ve Banyolar kiraya verilecek

Dünyaca ünlü en iyi çamur banyolarının ve şifalı sularının bulunduğu Hüdai Kaplıcası’ndaki apart daireler, kür merkezi, çamur banyoları ve umumi banyolar Sandıklı Belediye Meclisi’nin aldığı kararla ihale yoluyla kiraya verilecek

Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcası İşletme Müdürlüğü’ne bağlı toplam 271 banyolu daire, 18 villa ve luks apart, 35 Banyosuz oda, Kardelen Çamur Banyosu, Yeni Kür Merkezi ve Umumi Hamamlar bütün olarak ihale ile kiraya verilecek.
Daha önce otelleri kiraya verdiklerini dile getiren Sandıklı Belediye Başkanı İsmail Elibol, Kaplıca İşletme Müdürlüğü bünyesinde bulunan diğer iştiraklerinde bütün olarak kiraya verileceğini söyledi.
Elibol, “Belediyelerin görevi işletmecilik değil, vatandaşa hizmet etmek. Daha önce Belediyemize ait iki oteli 10 yıllığına kiraya verdik. Komşu ilçelerimizde ve ülke genelinde bu tür iştiraklerin özelleştirildiğini görmekteyiz. Kaplıca’ya gelen misafirlerimizin özel sektörün profesyonel işletmeciliğiyle daha iyi hizmet alacaktır. Bu Hüdai Kaplıcası ve ilçemizin adını daha iyi yerlere getirecektir. İşletme bünyemizde bulunan bir çok apart dairenin ve umumi hamamların tadilata ihtiyacı var. Günümüzde çoğalan özel sektörlere ait termal tesislerle tur, fiyat ve reklam olarak rekabet etme şansımız az. Çünkü Belediye işletmesinde olduğunda resmi prosedürler rekabet şansımızı düşürüyor” diye konuştu. Elibol, Mayıs ayı içerisinde ihaleye çıkacaklarını, elde edilen gelirle de yıllardır mağdur olan esnafımıza olan belediye borçlarının ödeneceğini kaydetti. (Kocatepe)