Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hüdai Kaplıcasına futbol sahası yapılıyor

Hüdai Kaplıcasına futbol sahası yapılıyor

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Hüdai Kaplıcalarına yapılan ilk nizami futbol sahasını, bisiklet ve yürüyüş yolunu inceledi

 
fifabahis giriş
Hüdai Kaplıcalarına kamp dönemlerinde gelen futbol takımlarının ve bölgede yapılacak olan resmi futbol karşılaşmalarının oynanabileceği standartlarda yapılan sahayı gezen Başkan Çöl, çimlendirme, ışıklandırma, tribün ile hizmet binalarını inceledi.
Hüdai Kaplıcalarının tarihinde daha önce olmayan bir futbol sahasını yaptıklarını ifade eden Başkan Çöl, “İnşallah Hüdai Kaplıcalarımızın, futbol takımlarımızın gözde mekânlarından birisi haline getirmek istiyoruz. Projeye emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.
ÇÖL BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLU ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Başkan Çöl, Hüdai Kaplıcalarında yapımı süren bisiklet ve yürüyüş yolunda da incelemelerde de bulundu.
Hüdai Kaplıcalarının giriş kavşağında yapımı hızla bir şekilde süren bisiklet ve yürüyüş yolları ile yapılan yol genişletme çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgiler aldı.
Sandıklı Hüdai Kaplıcalarının çehresini baştan aşağı değiştirecek bir dizi açılışa hazırlandıklarının müjdesini veren Başkan Çöl, “Yapacağımız ve hemşehrilerimizin kullanımına sunacağımız projelerimiz ile modern tesisleşme sürecini ileri bir seviyeye taşıyacağız. Yaz aylarını en etkili şekilde kullanarak tesislerimizi teker teker hayata geçireceğiz.” ifadelerine yer verdi.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi