Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Hükümet yaygın marketlerle ilgili çalışma yürütüyor’

‘Hükümet yaygın marketlerle ilgili çalışma yürütüyor’

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, ‘üç harfli’ olarak tabir edilen ve her kalemde ürün satan yaygın marketlerle ilgili hükümetin çalışma yürüttüğünü söyledi.
Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bugün sabah Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün ve yönetim kurulu üyelerini birlikte ziyaret etti. Palandöken, ESOB seçimi sonrası göreve seçilen Cengiz Üstün ve ekibine iyi dileklerini iletti. Ziyarette, Afyonkarahisar esnaf odalarının başkanları hazır bulundu.
Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Cengiz Üstün, hayırlı olsun ziyareti için Bendevi Palandöken/e teşekkür etti. Palandöken, ‘Afyonkarahisar kendisine yakışır bir gelişim göstermektedir. Ülkemizde termal turizme önemli katkıları olan bir şehrimizdir. Afyonkarahisar ülkemizin olmazsa olmazıdır. Sanayideki gelişme turizmle birleşince Afyonkarahisar gerçekten çok olumlu yönde gelişti.’ dedi. ‘Üç harfli’ olarak tabir edilen yaygın marketlerin 415 meslek kalemini ilgilendiren ürünler sattığını belirten Palandöken, ‘Sadece bakkal esnafı değil 415 meslek kalemini ilgilendiren yazık deniz yatağı satıyorlar kışın kırtasiye malzemesi ve diğer ürünleri satıyorlar. Hırdavatcımız, züccaciyemiz oto parçacımız sıkıntıdadır. Bunların düzenlemesi lazımdır. Bunların Afyonkarahisara hiç bir faydası yoktur. Sadece çöpünü bırakıp, vergisini bağlı olduğu ilde yada yurt dışında ödemektedir. Rafta, stantta üç ayrı fiyat uygulamaktadır vatandaşa ucuz gözükmektedir. Hükümet bu noktada çalışıyor. İnşallah bir sonuca varılacak.’ >> Burcu AYDIN’ın Haberi