Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Huzurevi sakinleri, moral mektubu için teşekkür etti

Huzurevi sakinleri, Afyonkarahisar Güçlü

Huzurevi sakinleri, Afyonkarahisar Güçlü Kadınlar Derneği tarafından gönderilen duygu dolu mektuplar için teşekkür etti

 

Afyonkarahisar Güçlü Kadınlar Derneği tarafından geçtiğimiz hafta farkındalık projesi olarak hayata geçirilen “Huzurevi sakinlerine moral mektubu” projesi amacına ulaştı.
Geçtiğimiz hafta Dernek Başkanı Canser Kuzu’nun başlattığı ve Vali Gökmen Çiçek’in eşi Sümeyra Çiçek ile Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in eşi Sevim Zeybek’inde birer mektupla katıldığı “Huzurevi sakinlerine moral mektubu” projesine tüm Güçlü Kadınlar Derneği üyeleri de katılmışlardı.
Huzurevi’nde kalmakta olan yaşlıları pandemi nedeniyle ziyaret edemeyip birer mektupla ulaşan Güçlü Kadınlar Derneği üyelerinin mektupları sahiplerine ulaştı.
Huzurevi’nde kalmakta olan yaşlılara hediyeleri ile birlikte ulaştırılan mektupları büyük bir heyecan içinde okuyan huzurevi sakinleri, kendilerini unutmayan ve mektupla birlikte çeşitli hediyeler gönderen Güçlü Kadınlar Derneği Başkanı Canser Kuzu başta olmak üzere, Vali Gökmen Çiçek’in eşi Sümeyra Çiçek’e, Başkan Mehmet Zeybek’in eşi Sevim Zeybek ile tüm üyelerine teşekkür ettiler.
Dezenfekte edilmiş şekilde hediye ve mektuplarını alıp, büyük bir mutluluk içinde okuyan Huzurevi sakinleri, “Bizleri böyle zor günlerde ziyaret edemeyip, ama yine de hatırlayanlara teşekkür ediyoruz. Sizler her zaman kalbimizde ve dualarımızdasınız.” dediler.
>> Kocatepe Haber Merkezi