Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İbrahim Gürsan Isparta’da yıldızlaştı – Kocatepe Gazetesi

Afyon Belediyespor’un Afyonkarahisarlı tek
İbrahim Gürsan Isparta’da yıldızlaştı

Afyon Belediyespor’un Afyonkarahisarlı tek oyuncusu olan 21 yaşındaki genç forvet İbrahim Gürsan, uzun süredir takımının 12 kişilik maç kadrosunda yer bulamıyor, kadroya girdiğinde ise süre alamıyordu. Türkiye Basketbol Federasyonu’nun çifte lisans uygulamasından yararlanarak, geçtiğimiz hafta sonundan itibaren Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi takımlarından Isparta Belediyespor forması da giymeye başlayan İbrahim Gürsan, yeni takımı ile parkeye çıktığı ilk maçında müthiş bir performans ortaya koydu. Tarsus Amerikan Koleji potasına 21 sayı gönderen genç oyuncu, bu sayılardan 15’ini 5 üçlük isabeti ile kaydederken takımının da en skorer ismi oldu.  
74-63 Isparta Belediyespor’un üstünlüğü ile sonuçlanan maçta adeta yıldızlaşan İbrahim Gürsan’ın maç öncesi zorlu bir yolculuk yaptığı da ortaya çıktı. Cumartesi günü Afyon Belediyespor’un Düzce Belediyespor’u deplasmanda 78-69 yendiği maç için takımla birlikte Düzce’ye giden İbrahim Gürsan, galibiyet sonrası takım otobüsü ile 5 saatlik bir yolculuktan sonra Afyonkarahisar’a döndü. Hiç dinlenme fırsatı bulamadan 2,5 saatlik bir yolculuğun ardından gece yarısı Isparta’ya ulaşan genç oyuncu, 14 saat sonra çıktığı parkede göz kamaştıran bir oyun ortaya koyarak takımını sırtladı.
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun takımlarında az süre alan ya da süre alamayan genç oyuncular için getirdiği çifte lisans uygulamasında bu durumdaki oyuncuların bir alt ligde oynayarak kendilerini geliştirmeleri ve tecrübe kazanmaları amaçlanıyor. Bu uygulamadan yararlanan İbrahim Gürsan daha önce olduğu gibi Afyon Belediyespor idmanlarına çıkacak ve hem Afyon Belediyespor, hem de Isparta Belediyespor’un maçlarında oynayabilecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti