Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İftar programlarının seçimlerle ilgisi yok”

“İftar programlarının seçimlerle ilgisi yok”
"İftar programlarının seçimlerle ilgisi yok"

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından dokuz yıldır geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarının ikincisi Yarenler ve Yunusemre Mahallesi’nde düzenlendi.
İlki Osmangazi Mahallesinde gerçekleştirilen mahalle iftarlarının ikincisi Yarenler ve Yunusemre Mahallesi’nde oldu. Ayrım yapılmaksızın iki mahallede yaşayan herkesin davet edildiği ortak iftar programına katılım yoğun oldu.
ANNE FATMA ÇOBAN OĞLUNU YALNIZ BIRAKMADI
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban iftara annesi Fatma Çoban ile birlikte katıldı. Programa Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı İbrahim Yurdunuseven, Belediye Meclis Üyesi M. Emin Birliktir, Belediye Özel Kalem Müdürü Mehmet Savaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, AK Parti teşkilat mensupları, Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Süleyman Kaya, Zabıta Müdürü Murat Gürsan, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cem Kasapoğlu, Yarenler Mahallesi Muhtarı Adem Ersoy, Yunus Emre Mahallesi Muhtarı Erdoğan Balkan ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.
“BAŞKANIMIZA GÖNÜLDEN TEŞEKKÜR EDERİZ”
İftar sonrası birer konuşma yapan mahalle muhtarları, Belediyenin çalışmalarından duydukları memnuniyeti ifade ederek başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban olmak üzere ekibine teşekkür ettiler. Başkan Çoban’ın mahallenin ihtiyaçları konusunda hiçbir talebi geri çevirmediğine dikkat çeken muhtarlar, halkla il protokolünü bir araya getiren geleneksel mahalle iftarlarının düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Çoban’a gönüldün teşekkür ettiler.
“BELEDİYENİN RUTİN SOSYAL FAALİYETİ”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise dokuz yıldır geleneksel hale gelen mahalle iftarlarına Osmangazi Mahallesinden başladıklarını hatırlatarak iftar davetlerinin 24 Haziran seçimleriyle bir ilgisinin olmadığına dikkat çekti. Her yıl rutin olarak düzenlenen organizasyonların daha önce planlandığını aktaran Başkan Çoban; “Bu organizasyonlar, Belediyemizin rutin sosyal bir faaliyetidir, başka şekilde adlandırmayalım, nitelendirilmeyelim” diye konuştu. Kendilerini yalnız bırakmayan Vali Mustafa Tutulmaz’a şükranlarını sunan Başkan Çoban “Sayın Valimiz katılımlarıyla Yarenler ve Yunus Emre Mahallemizi şenlendirdi. Yoğun programları ve bir dizi davetine rağmen halkımızla birlikte olmasından ötürü kendisine minnetlerimi sunuyorum” dedi.

“BİZLER HİZMET İÇİN VARIZ”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, halkın desteği ile gerek ülkemizde gerekse Afyonkarahisar’da son dokuz yıldır büyük bir değişim ve gelişim süreci yaşandığını dile getiren Başkan Çoban; “Dokuz yıl öncesi Afyon ile şimdi ki Afyon’u kimse asla ve asla aynı kefeye koyamaz. Mükemmel bir değişim ve gelişim oldu. Bunda elbette sizin hizmete verdiğiniz değeri sandıkta göstermenizin çok büyük bir etkisi oldu. Yarenler Mahallesi ve Yunus Emre Mahallemiz bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Bizler hizmet için varız.” diye konuştu.
BAŞKAN ÇOBAN’A TEŞEKKÜR
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı İbrahim Yurdunuseven ise böylesi anlamlı bir organizasyonda halkla bir arada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarlarından dolayı Başkan Çoban’a teşekkür etti.  
“GÜZELLİKLERİ HEPBİRLİKTE YAŞIYORUZ”
Vatandaşlarla birlikte aynı sofrayı paylaşan Vali Tutulmaz iftar sonrası yaptığı konuşmada, “Mübarek Ramazan aynın bir haftasını sağlık ve afiyetle geçirdik. Manevi iklimin ve beraberliğin yoğun olarak yaşandığı bir ortamdayız. Zaman zaman bir araya gelerek bu güzel ortamı yaşamanın hazzını hep birlikte değerlendiriyoruz. Ramazan’ı dolu dolu yaşamak adına büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. İhtiyaç sahiplerine ve kimsesizlere yardım eli uzatıyoruz. Kısacası bu günlerin güzelliklerini hep birlikte yaşıyoruz. Yüce Rabbimize bu günleri bize nasip ettiği için sonsuz şükürler olsun” dedi.
Mahalle iftarları vesilesiyle halkla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Vali Tutulmaz, “Mahalle iftarlarını düzenleyen başta Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban, olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Mahalle iftarları, birlik ve beraberlik ortamı oluşturması nedeniyle önemli ve anlamlı bir hizmettir. Bu anlamda Sayın Başkanımıza tekrar teşekkür ediyor, bundan sonraki hizmetlerinde başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.