Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Ağustos ayı toplantıları bugün başlıyor

İl Genel Meclisi (İGM)

İl Genel Meclisi (İGM) Ağustos ayı toplantılarının ilk birleşimi bugün başlayacak

 

İl Özel İdaresinin karar organı İl Genel Meclisi (İGM) Ağustos ayı toplantısının ilki bugün sabah saat 10:30’da Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek.
TALEP VE İSTEKLER GÖRÜŞÜLECEK
İGM Başkanı Av. Burhanettin Çoban’ın Başkanlığında toplanacak olan Meclis Üyeleri 10-14 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek toplantılarda gündemdeki konuları görüşecek. Tarımsal Hizmetleri Müdürlüğü tarafından projesi hazırlanan İl Özel İdaresine tahsis edilecek olan arazi de yetiştirilecek fide ve tohum desteği sağlanmasında kullanılmak üzere ödenek aktarılması konusu gündemde yer alıyor. 2020 Mali Yılı Bütçesi ile Şuhut İlçesi Halı Saha, Köy Konağı, Çevre Düzenleme ve Sosyal Tesis yapım işine ayrılan ödeneğin Anayurt ve Çobankaya Köylerine yapılması planlanan Sosyal Tesis İşi için yetersizliğinden Tarımsal Hizmetler Makine Teçhizat Alımı İşi kaleminde bulunan 60.000.00 TL ödenek aktarımı değerlendirilecek. DSİ 183. Şube Müdürlüğünce inşa edilmiş olan Başmakçı Çığrı, Çay Karamık, Dinar Çağlayan Göleti ve Sulama Tesisleri, Merkez Atıksu Tesisi Sulaması, Sandıklı Akin, Sandıklı Ballık, Sandıklı Ekinhisar Göleti ve Sulama Tesislerinin işletme, bakım, onarım sorumluluğunun devredilmesi konusu görüşülecek.
KOMİSYON RAPORLARI
KARARA BAĞLANACAK
İl Özel İdaresi tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı Koruyucu Ağız Diş Tarama Eğitimi Merkezi (KADTEM) hizmetlerinde kullanılmak üzere satın alınan Renault marka Gezici Diş Tarama araç tüm sorumluluğu ilgili müdürlüğe ait olması şartıyla, tahsis talebi görüşülecek. İhsaniye İlçesi Karacaahınet Belediyesinin kapanmasından sonra 2014 yılında İl Özel İdaresine devredilen 05-42093 nolu 2005 model Hidromek marka kazıcı yükleyicinin Karacaahmet Köy Muhtarlığına devir edilmesi hakkındaki raporlar karara bağlanacak. Merkezde Karaman Mahallesinde bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait olan. 361 ada 5 parsel numaralı. 1.357.50 yüzölçümlü taşınmaz üzerinde yer alan Özel İdare İş Merkezi Zemin katta bulunan 168,42 yüzölçümlü asma katlı 19 bağımsız bölüm numaralı işyerinin, kiraya verilmesi ele alınacak. İhsaniye’nin Osmanköy Köyü’nde, tapusunda Çatal Höyük Mevkii 136 ada, 16 parsel numarası ile kayıtlı mülkiyeti Yusuf Erbaş ve Ahmet Genelioğlu’na ait. 30.156.00 metrekarelik taşınmaz üzerinde “Turizm ve Ticaret Alanı” olarak hazırlanan imar planı ve eklerinin onaylanması konusundaki komisyon raporunun görüşülecek. Mecliste ihtisas komisyonlarından gelecek olan raporlar görüşülerek karara bağlanacak.

 

İl, Genel, Meclisi, İGM, Ağustos, ayı, toplantı, ilk birleşimi bugün başlayacak

 

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti