Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Başkanı Salih Sel’den net mesaj;

Bu haberin fotoğrafı yok
İGM Başkanı Salih Sel'den net mesaj;

“Teşkilatlar arasında sorun yok”

AK Parti teşkilatları ve yerel yönetimler arasında hiçbir sorun olmadığını
vurgulayan İGM Başkanı Salih Sel: “Merkez ilçe teşkilatımızın kongresinden
sonra bazı basın yayın organlarında sanki merkez ilçe teşkilatıyla, il teşkilatı
arasında, bizim aramızda ve Belediye arasında bazı şeylerin olduğu iddiaları
ortaya atılıyor. Tabiri caizse mikserlik edenler var.” dedi

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevine 4 Şubat 2012 tarihinde yapılan kongre ile seçilen Bülent Eser ve yönetim kurulu üyeleri İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’i ziyaret etti-ler. Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İGM Başkanı Salih Sel, AK Parti teşkilatı hakkında yer alan iddia-lara cevap verdi.
Ziyaretler devam edecek
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, Başkan Yardımcıları Mehmet Kırker, Mehmet Beşkardeş, Ali Karkı, Mustafa Albay İGM Başkanı Salih Sel ‘i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, 4 Şubat 2012 tarihindeki kongreden sonra yönetimde görevlendirmelerin yapıldığını söyledi. Eser; “Ziyaret turlarımıza başladık. İlk olarak Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban’ı ziyaret ettik. Daha sonra İGM Başkanımızı ziyarete geldik. Ziyaretlerimiz devam edecek. İGM Başkanımız Salih Sel ile fikir alışveri-şinde bulunuyoruz. Ayrıca Başkanımızı 2 Mart 2012 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler toplantımıza da davet etmek içinde ziyaretimizi gerçekleştirdik. Çalışmalarımız devam edi-yor.” dedi.
Galiba meclise nazar değdi
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGM Başkanı Salih Sel, parti teşkilatı ile ilgili yer alan iddialar hakkında açıklama yaptı. AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı olağan genel kurul toplantısı sonrası bazı yayın organlarında teşkilatlar arası sorun olduğu izlenimi oluşturulduğundan yakınan Sel; “Merkez ilçe teşkilatımızın kongresinden sonra bazı basın yayın organlarında sanki merkez ilçe teşkilatıyla, il teşkilatı arasında, bizim aramızda ve Belediye arasında bazı şeylerin olduğu iddiaları ortaya atılıyor. Tabiri caizse mikserlik edenler var. Kongre süreci öncesinde de ilçe başkanımızla görüştüğümüzde birlik ve beraberliğin olması, arkadaşlığın, kardeşliğin bozulmaması yönünde düşüncelerimizi hep belirttik. Biz gerçekten birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. Bunu biz İGM içinde söylüyorduk. Ama son zamanlarda İGM’ye nazar değdi galiba. Ufak tefek bazı şeyler yaşamaya başladık. ” diye konuştu.
İstişareler devam edecek
AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı teşkilatı ile ilçede çok sevdikleri isimlerin olduğunu kaydeden İGM Başkanı Salih Sel şöyle konuştu: “Bülent Eser’in başkanlığında güzel bir yönetim oluşturuldu. Ben çalışmalarında başarılar diliyorum. İnşallah hep birlikte Afyonkarahisar’a daha iyi hizmetler yaparak, şehri daha iyi yerlere yükseltmeye çalışacaktır. Bizim istişareleri-miz devamlı sürecektir. Zaten biz işlerimizi istişare ile yapıyoruz. Bu istişarelerde ortak aklı bulmaya çalışı-yoruz. Bunu zaman zaman Belediye Başkanımızla, İl Başkanımızla ve İlçe Başkanımızla da yapıyoruz. Mühim olan ortak akılla en iyi şeye ulaşabilmektir. Bizim amacımız budur” (Kocatepe)