Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM bugün Emirdağ’da toplanıyor – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi (İGM)
İGM bugün Emirdağ’da toplanıyor

İl Genel Meclisi (İGM) Ocak ayı toplantılarının üçüncü birleşimi dün tamamlandı. Meclisin dördüncü Ocak ayı toplantısı bugün Emirdağ Kaymakamlığı’nın ev sahipliğinde ilçe de gerçekleştirilecek.
TAŞINMAZ GÜNEY
MUHTARLIĞINA TAHSİS EDİLDİ
Toplantıda ilk olarak 15’nci gündem maddesi görüşüldü. Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney köyü sınırlarında bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait tapunun 147 ada, 1 parselinde kayıtlı 1.174,20 metrekare alanlı 2 katlı kargir bina ve bahçe vasfında ki taşınmazın köy muhtarlığına 5 yıl süre ile tahsisini uygun gören komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi.
ÖZEL GÜVENLİK UYGUN GÖRÜLMEDİ
İl Özel İdaresine adına hibe olarak kabul edilen, 03 AV 939 plakalı 131 kartal marka aracın Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne devrini uygun gören komisyon raporları oybirliğiyle kabul edildi. Meclis üyeleri dünkü toplantıda 7 adet kadronun iptali ile sürekli işçi kadro sayısının 149 olarak belirlenmesini uygun gören komisyon raporlarını kabul etti. İl Özel İdaresine ait bakımevlerinde, güvenlik sıkıntısı yaşanmaması için 5 kişilik silahsız özel güvenlik hizmeti için 5 kişilik silahsız personel alımını uygun görmeyen komisyon raporları kabul edildi.
DENETİM KOMİSYONU SEÇİLDİ
5302 Sayılı kanunun 17’nci maddesi gereğince seçimle kurulan Denetim Komisyonu beş kişiden oluştu. Yapılan seçim sonucu sandıktan; Cevdet Keçeci’ye 44, Mevlüt Özaydın’a 45, Sezai Dağlı’ya 47, İzzet Azbent’e 44, Mehmet Karagöz’e 32 oy çıktı. Ömer Tunçay, Yasin Tarhan,Uğur Dalgalı’ya ise sandıktan birer oy çıktı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti