Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Haziran Toplantıları Sürüyor

İGM Haziran ayı toplantılarının üçüncü birleşiminde gündem maddelerinde yer alan talep ve istekler değerlendirildi

İGM Haziran ayı toplantılarının

Meclisin Haziran ayı üçüncü birleşimi Meclis Başkanı Mehmet Siper’in başkanlığında gerçekleştirildi. Meclisi üyeleri bugün sabah Meclis Toplantı Salonu’nda Haziran ayı dördüncü toplantı için bir araya gelecekler.

BAZI KONULAR ÖNCE KOMİSYONLARDA İNCELENECEK

Toplantı gündemin 13’üncü maddesiyle devam etti. 2024 Mali Yılı Bütçesi ile Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü Kurumsal Kodu altında bulunan Sulama Tesis Yapım İşi Harcama Kalemindeki ödeneğin yetersiz gelmesi nedeniyle Gayrimenkul Sermaye Üretim Giderleri Harcama Kaleminden 700.000,00 TL ödenek aktarım talebi ilgili komisyona gönderildi. Çay İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyeliğine seçilen Recep Arıkan’ın istifası sonrası yerine yeni üye seçimi komisyonda görüşülecek. Yüntaş A.Ş’nin ilgi yazısında; 40.368.107,45 TL olan şirket sermayesinin yüksek enflasyon sebebiyle eridiği, sermayeyi korumak, şirket faaliyetlerinin sürdürülebilmesi adına ve şirket sermayesini güçlendirmek amacıyla 200.000.000,00 TL’ye çıkarılmasına ve İl Özel İdaresi rüçhan hakkının kullanılıp kullanılmayacağı konusu da oybirliğiyle ilgili komisyonlara gönderildi.

İGM Haziran Toplantıları Sürüyor

KOMİSYON RAPORLARI OYLANARAK KARARA BAĞLANDI

İhsaniye İlçesine bağlı Karacaahmet Köyünde, Kızılhöyük Mevkii, 2108 parsel numarası ile tapuya kayıtlı, taşınmaz üzerinde Güneş Enerji Santrali amaçlı hazırlanan ve meclisin 8 Eylül 2023 tarih ve 313 sayılı kararında onaylanan imar planlarında sınır düzeltilmesi amacıyla hazırlanan, Uygulama İmar Planı Değişikliği ve ekleri onaylandı. Sandıklı İlçesi Çakır Mahallesinde, mülkiyeti İl Özel İdaresine ait Miralay Reşatbey İlkokulu yer alan, 1569 ada 4 parsel numaralı, 3.546,30 metrekarelik taşınmazın, eğitim tesis alanı olarak kullanılmak amacıyla, tüm giderleri kendilerince karşılanma şartıyla, 20 yıllığında Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürlüğü adına tahsisine karar verildi. Kızılören İlçesi 2024 Yılı Beton, Halı Saha, Çok Amaçlı Salon, Çevre Düzenlemesi Muhtelif Bakım Onarım ve Köy Konağı Yapım Programında bulunan 207.000,00 TL ödeneğin Birlik Hizmetlerinde kullanılmak üzere tahsis değişikliği talebi oybirliğiyle kabul edildi.