Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Haziran toplantıları sürüyor

İGM Haziran ayı toplantılarının

İGM Haziran ayı toplantılarının ikinci birleşiminde ihtisas komisyonlarından gelen raporlar oylanarak karara bağlandı

 

İl Genel Meclisi (İGM) Haziran ayı toplantılarının 2. birleşimi dün sabah Meclis Başkanı Burhanettin Çoban’ın Başkanlığı’nda tamamlandı.
AKDAĞ’A ALTERNATİF
OLARAK YOL
Sandıklı ilçesinin Akdağ Tabiat Parkı yolunun güzergâh değişikliği yapılabilmesi için alternatif olarak açılmış olan 13 kilometre yolun, alt ve üst yapısının yapılmasını uygun gören aynı yöndeki komisyon raporları kabul edildi. Sandıklı’nın Ece Mahallesinde bulunan, 318 ada 39 parsel numaralı 6.780,62 metrekare yüzölçümlü taşınmazın, İl Özel İdaresine ait 1229,36 metrekare hissenin, Sandıklı Belediyesine tahsis edilen kısmından 795,81 metrekarelik kısımda tahsisinin kaldırılıp, “Hükümet Konağı” yapılması için İçişleri Bakanlığına tahsisini uygun gören komisyon raporları kabul edilerek karara bağlanıldı.
İMAR PLANLARI ONAYLANDI
Şuhut ilçesine bağlı Mahmut köyünde yer alan, 204 ada, 1 parsel ile 205 ada, 8, 9 ve 10 parseller üzerinde yer alan 7 metre genişliğindeki yaya yolunda yapılan düzenlemeler için hazırlanan, imar planı değişikliği ve ekleri oybirliğiyle onaylandı. Dinar ilçesine bağlı Yıprak Köyünde yer alan, 109 ada, 1, 2 ve 3 parsel numaralı taşınmazda yaya yollarının düzenlenmesi amacıyla hazırlanan, imar planı değişikliği ve ekleride onaylandı. Dinar’ın Çiçektepe köyünde yer alan, 144 ada, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ve 41 parsel numaralı taşınmazlar arasında kalan 7 metre genişliğindeki yaya yolunun kaldırılması amaçlı hazırlanan, imar planı değişikliği ve eklerinin onaylanmasına karar verildi. Şuhut’un Mahmut köyünde yer alan, 218 ada 1 parsel numaralı taşınmaz ile taşınmaz harici alan arasında kalan 7 metre genişliğindeki yolun kaldırılarak kuzeyinde yer alan park alanı bitişiğine taşınması amaçlı hazırlanan, imar planı değişikliği ve ekleri onaylandı.
ÖZEL İDARE’DE 5 KADRODA DEĞİŞİKLİK YAPILDI
5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10/L ile İl Özel İdareleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 11. maddeleri gereğince 5 adet kadro değişikliğinin yapılmasına karar verildi. Karar çerçevesinde; Mehmet Sargın’a 3. derece Tekniker kadrosu, Enes Hancıoğlu’na 3. derece Arkeolog kadrosu, Gülcan Uraz’a 5. derece Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni kadrosu, Birkan Ali Fidan’a Genel İdare Hizmetleri sınıfında 6. derece memur kadrosu, Erhan Turunç’a 2. derece Mühendis kadrosu ihdas edilecek. Meclisin Haziran ayı toplantısının 3. birleşimi bugün sabah gerçekleştirilecek. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti