Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Mart ayı toplantıları devam ediyor

İGM Başkanı Salih Sel’in
İGM Mart ayı toplantıları devam ediyor

İGM Başkanı Salih Sel’in başkanlığında yapılan Mart ayı toplantılarının ikinci oturumu gerçekleşti. İkinci oturumda toplam 6 madde görüşüldü. Bazı maddeler komisyon kararına sunuldu, komisyonlardan gelen kararlar ise oylamaya sunuldu.
İkinci oturumun ilk gündem maddesi 2005 model Bekoloder, 1982 model Greyder, 1999 model kamyonun, Gömü Bölgesi’nde ihtiyaç duyulduğu zamanlarda karla mücadele çalışmalarında kullanılmak üzere tüm sorumluluğun kendilerine ait olarak Gömü Belediye-si’ne tahsis edilmesi ilgili 4 komisyon kararı oy birliği ile sevk edildi.
İkinci gündem maddesi Sultandağı ilçesine bağlı Yeşilçiftlik Belediyesi Tepebaşı Mahallesi Ahmet Yesevi Caddesi üzerinde bulanan İl Özel İdaresi’ne ait kayıtlı taşınmaz üzerine “Yardıma Muhtaç ve Fakir Ailelere Toplu Konut Yapılması” ibaresinin “Sosyal Konut Yapılması” olarak değiştirilmesi ilgili komisyonlara havale edildi.
Üçüncü gündem maddesi 2018 yılı yatırım programında bulanan Merkez Spor Tesisleri Atletizm Sahası’na Betonarme Tribün Yapımı harcama kalemi adının değiştirilmesi konusunda hazırlanan komisyon raporları oy birliği ile kabul edildi.
Dördüncü gündem maddesi 6360 Sayılı Kanun kapsamında köye dönüştürülen Belediyelerden İl Özel İdaresi’ne devredilen ve İl Özel İdaresi’ne ait atıl olarak bekleyen araçların satışlarının yapılması konusundaki komisyon raporları görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Beşinci gündem maddesi 2018 Yılı Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü yatırım programında bulunmayan HİS, HÜS, YAS ile yağmurlama sulamalar, damlama sulamalar, içme suyu ve kanalizasyon inşaatlarının yapılması, iş makinelerinin, araçların ve ekipmanların kullanılması ve işin Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğünce yapılması konusundaki komisyon kararları oy birliği ile kabul edildi.
Oturumun son maddesinde ise 2018 yılında uygulanacak 2918 Sayılı Trafik Kanununun, Karayolları Kenarında Yapılacak ve Açılacak Tesisler Hakkındaki Yönetmeliğin 22. maddesine göre “Tesis Yeri Ön İnceleme” masrafının belirlenmesi konusundaki komisyon raporları oy birliği ile kabul edildi.
Toplantıda gündem dışı söz alan MHP İGM Grup Başkanı Mehmet Karagöz Afyonkarahisar’da bulunan şehitliklerin yapımı için teklif verdi.
>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti