Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Mayıs ayı toplantıları başladı

İGM Mayıs ayı toplantıları başladı
İGM Mayıs ayı toplantıları başladı

Açılış ve yoklama ile başlayan İGM Mayıs ayı toplantılarının ilk oturumunda 6 gündem maddesi görüşülürken bir de gündem dışı madde ele alındı. Toplantının ilk maddesi olan 2018 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesap Cetvelleri konusundaki rapor ilgili komisyonlara oy birliği ile havale edildi. Toplantıda, Mahalli İdare Birlikleri Kanunu’na göre, Vilayetler Hizmet Birliğine temsilen seçilecek 1 asil ve 1 yedek üyenin belirlenmesi konusundaki komisyon raporunun okunmasının ardından birliğe Burhanettin Çoban asil, Murat Dikmen ise yedek üye olarak oy birliği ile seçildi.
Afyonkarahisar Atık Su Arıtma Tesisi Kurma ve İşletme Birliği’nde, İl Özel İdaresi’ni temsil etmek üzere İl Genel Meclis Üyelerinden 3 asil ve 3 yedek üyenin belirlenmesi konusundaki komisyon raporunun okunmasının ardından Başkan Çoban bilgilendirme yaptı. Çoban, Konya yolu ve Şuhut yolu üzerinde bulanan belde ve köylere hizmet etmesi planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Kurma ve İşletme Birliği’nin genel bilgilerini verdi. Bilgilendirme sonrasında yapılan oylamada Burhanettin Çoban, Ali Kargı, Mustafa Yılmazaslan asil üyeler, Nurettin Birliktir, Ferda Ertürk ve Ali Yakut ise yedek üyeler oldu.
İl Çevre Hizmetleri Birliğinde, İl Özel İdaresini temsil etmek üzere İl Genel Meclis Üyeleri’nden 3 asil 3 yedek üyenin belirlenmesi konusundaki komisyon raporunun okunmasından sonra oylama yapıldı. Komisyon’da sunulan isimler oy birliği ile kabul edilirken Burhanettin Çoban, Ferda Ertürk ve Nurettin Birliktir asil üye, Mustafa Yılmazaslan, Ali Kargı, Kadir Üçer yedek üye oldu.  
İl Özel İdaresi tarafından, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere alımı yapılan, 4 adet Ford Tourneo Courıer Deluxe marka aracın 2 tanesinin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’ne devir edilmesi konusundaki komisyon raporları okundu. Raporlar oy birliği ile kabul edildi. Frigya Kültürel Mirası Koruma ve Kalkınma Birliği’nde görev yapmak üzere İl Genel Meclis Üyeleri’nden 2 asil ve 2 yedek üyenin belirlenmesi konusundaki komisyon raporunun okunmasının ardından Burhanettin Çoban, İrfan Seçen asil üye, Ferda Ertürk ve Nuri Demir ise yedek üye olarak Birliğe oy birliği ile seçildi.
Ayrıca gündem dışı madde olarak görüşülen konuda Vali Tutulmaz’ın ricası üzerine Sandıklı Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmetleri Birliği’ne 5 asil ve 5 yedek üyenin belirlenmesi için konunun ilgili komisyona havalesi oylandı. Oylama oy birliği ile kabul edildi.