Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Mayıs toplantıları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi (İGM)
İGM Mayıs toplantıları tamamlandı

İl Genel Meclisi (İGM) Mayıs ayı toplantılarının beşinci ve sonuncu birleşimi dün tamamlandı. Toplantı açılış ardından yoklama ile devam etti.
2018 KESİN
HESABI KABUL EDİLDİ
Toplantıda ilk olarak İl Özel İdaresi 2018 yılına ait kesin hesap cetvelleri üzerinde incelemelerini tamamlayan komisyon raporlarında gelir ve giderlerde 5302 ve 5018 sayılı kanunlar ile ilgili mevzuat hükümlerine uygun olarak yapıldığı bildirildi. Bakiye hesapların banka hesaplarına uygun olduğu tespitinden, 2018 Mali Yılı Kesin hesabı oybirliği ile kabul edildi. Bolvadin ilçesinin Büyükkarabağ köyü, Ortakarabağ köyü ve Derekarabağ köylerinin bozulan arazi yollarının dairesince incelenerek gereğinin yapılmasına karar verildi. Çay ilçesinin Karamık-Karacaören beldesinin 73 öğrencinin taşıma merkezi olan Seka İlkokulu basketbol sahasının 24×12 metre ebatlarında ki saha zeminin tekrar betonla kaplanması talebi Çay Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yaptırılacak.
KOMİSYON RAPORLARI OYLANDI
Bayat ilçesinin Çukurkuyu Han arası olan iki kilometre asfalt yolun, programdan kaldırılarak yerine Eskigömü-Muratkoru köy yollarının, Emirdağ devlet yolu güzergâhında bulunan Çok Programlı Lise ile asri mezarlık yollarının, yol ağına alınmaksızın dairesince asfalt yapılmasına karar verildi. Dinar ilçesine bağlı Kabaklı köyü ve Yüksel köyü arasında ki yol dairesince asfaltlanacak. Avdan köyünde talep edilen içme suyu kuyusunda su bulunamadığı için kuyunun faaliyete geçirilemediği öğrenildi. Bülüçalan-Dikici köyü arasında ki yolun dairesince bakım ve onarımının yapılmasına karar verildi. Pınarlı köyü kanalizasyonunun, Dinar merkez hattına bağlanması talebine yönelik çalışmaların devam ettiği açıklandı. Yıprak köyüne düğün salonu yapım talebinin de Dinar Köylere Hizmet Götürme Birliği’nce yapılması yönünde ki komisyon raporları oybirliği ile kabul edildi.
MECLİS 10 HAZİRAN’DA TOPLANACAK
Çobanlar ilçesi Kale Köyü İlköğretim Okuluna Halı Saha Bakım Onarımı yapımı için ayrılan 50 bin TL ödeneğin yetersiz geldiği bildirildi. Bu nedenle Köylere Hizmet Götürme Birliği Beton Parke ve Bordür Yapımı harcama kaleminde bulunan 21 bin 270 TL ödeneğin, Kale Köyü Halı Saha Bakım ve Onarım harcama kalemine aktarımını uygun gören komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. Bayat ilçesinde ki Cumhuriyet İlköğretim Okuluna bakım ve onarım mantolama işi için ayrılan 80 bin TL ödeneğin tahsisinin kaldırılıp, İlköğretim Kurumları Bakım ve Onarım Ödeneğine aktarımına karar verildi. Harcama, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün acil ihtiyacı olan ilköğretim kurumlarında kullanılacak. Meclis üyelerinin sunduğu toplam 19 önerge rapor hazırlanmak üzere ilgili komisyonlara havale edildi. Mayıs ayında toplantıya katılamayan üyeler oybirliği ile mazeretli sayıldı. Meclisin Haziran ayı toplantılarının ilki 10 Haziran Pazartesi günü sabah saat 10:30’da başlayacak. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti