Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM Şubat toplantıları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi

İGM Şubat toplantıları tamamlandı – Kocatepe Gazetesi
İGM Şubat toplantıları tamamlandı

İl Genel Meclisi (İGM) Şubat ayı toplantılarının son birleşimi Meclis Başkanı Salih Sel’in Başkanlığında gerçekleştirildi.
YOLLAR PROGRAMDAN ÇIKARILMADI
Toplantıda 2017 yılı asfalt yapım programından çıkarılması istenilen; Çay-Armutlu-Aydoğmuş, İscehisar-Doğanlar-Selimiye, Şuhut-Ortapınar, DY-Burunkaya, Hocalar-Kocakaya, Elvanpaşa-Uluköy, Ekinova-Menteş yolların yatırım programından çıkarılmasını uygun görmeyen komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi.
BAHÇE BAKIM VE HÂSILATI VERİLMEDİ
Çay ilçesine bağlı Deresinek köy sınarlarında bulunan mülkiyeti İl Özel İdaresine ait, tapunun 230 ada, (1.2.3.4.5.6.7.8.9.10) parsellerinde kayıtlı, üzerinde kiraz ve kayısı ağaçları bulunan taşınmazla ilgili Çay KHGB ile yapılan protokolün iptal edilerek taşınmazların satışı yapılıncaya kadar kiraz bahçesinin bakımının muhtarlıkça yapılıp hâsılatın muhtarlığa bırakılması talep edildi. Talebi uygun görmeyen komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi.
SONDAJ KUYU TALEBİ YERİNDE İNCELENECEK
2018 yılı yatırım programında Milli Eğitim yatırımları adı altında bulunan, okulların bakım ve onarım için ayrılan ödeneklerin merkez hariç, ilçelerde ki KHGB’ne aktarılmasını uygun gören komisyon raporu kabul edildi. Şuhut ilçesine bağlı Demirbel köyüne içme suyu sondaj kuyusu açılması talebi yerinde incelenecek. Sultandağı Üçkuyu köy sınırlarında mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 867,17 metrekarelik arsa vasfında ki taşınmazın iki yıl süre ile giderleri kendilerine ait olacak şekilde muhtarlığa tahsisi uygun görüldü.
HAYIRSEVERDEN ANAOKULU YAPIMINA BAĞIŞ
İl merkezinde bulunan Kanlıca mahallesinde yapılacak olan anaokulu inşaatı için Ahmet Kızılkaya tarafından bağışlanan 300.000,00 TL’nin şartlı bağış olarak kabul edilmesine karar verildi. Meclisin Mart ayı toplantılarının ilk birleşimi 05 Mart Pazartesi günü saat 10.30’da başlayacak. >> Burcu AYDIN’ın Haberi