Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM üyeleri Bıg Chefs Afyon’da toplandı

İGM Nisan ayı toplantıları

İGM Nisan ayı toplantıları Meclis Başkanı Av. Burhanettin Çoban’ın idaresinde tamamlandı

 

İl Genel Meclisi (İGM) Nisan ayı toplantısının beşinci ve sonuncu birleşimi dün tamamlandı
ÇOBAN BIG CHEFS’İ AFYON’A
KAZANDIRAN ARABACI’YA TEŞEKKÜR ETTİ
İGM’nin Nisan ayı son toplantısı Big Chefs de yapıldı. Meclis Başkanı Av. Burhanettin Çoban tarafından toplantı öncesi Meclis üyelerine kahvaltı verildi. Bıg Chefs gibi bir dünya markasını Afyonkarahisar’a kazadıran Park Hayat Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mustafa Enis Arabacı’ya teşekkür eden Çoban, “Sayın Arabacı’nın yanı sıra bizlere güzel bir kahvaltı sunumu yapan Bıg Chefs Afyon Kafe Restaurant’ın değerli müdürü ve çalışanlarına da teşekkür ediyorum. Ellerine, yüreklerine sağlık.” dedi. Toplantı açılış ve yoklamanın ardından gündem dışı olarak Dinar ilçesine bağlı Çiçektepe köyünde 31 ve 41 numaralı parsellerde yer alan taşınmazlar arasında kalan yaya yolunun kaldırılması amacıyla hazırlanan 1 paftadan ibaret 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği ve eklerinin değerlendirilmesi talep edildi. Konu rapor hazırlanmak üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonuna gönderildi.
ÖZEL İDARENİN OSB’DE HİSSESİ
YÜZDE 50 ORANDA ARTTI
Nisan ayının son toplantısında ihtisas komisyonlarından gelen raporlar oylanarak karara bağlanıldı. İl merkezinde yer alan Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyetine İl Özel İdaresi’nin yüzde 40 olan hisse oranının yüzde 50 olarak yükseltilmesini uygun gören komisyon raporu oybirliği ile kabul edildi. Şuhut Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin (KHGB) birlik ihtiyaçlarında kullanmak üzere talep ettiği 150 bin TL ödenek Sermaye Giderleri ödeneğinden aktarılacak. İl merkezinde Erkmen İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu Spor Salonu yapım işine 300 bin lira ödenek aktarımına karar verildi.
İMAR PLAN DEĞİŞİKLİKLERİ KABUL EDİLDİ
2020 yılı Beton Halı Saha Çok Amaçlı Salon, Çevre Düzenlemesi Muhtelif Bakım Onarım ve Köy Konağı yapım programında bulunan 209.313,00 TL ödeneğin Hocalar İlçesi Kadın Kültür Evi tamiratında kullanımı için tahsis değişikliği oybirliği ile kabul edildi. İl merkezine bağlı Bayramgazi köyünde yer alan 114 ada, 94 parsel numaralı taşınmaz üzerinde meclisin 14 Eylül 2017 tarih ve 254 sayılı kararıyla onaylı imar planında yol düzenlemesi amacıyla hazırlanan 1 paftadan ibaret 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği ve eklerinin onaylanmasını uygun gören komisyon raporu kabul edildi. İhsaniye ilçesine bağlı Ayazini köyünde 187 ada, 155-156-157-160-164-165 ve 7 parseller ile 189 ada, 83 parsel numaralı taşınmazları kapsayan alanda yaya yolunun yeniden düzenlenmesi amacıyla hazırlanan E-Plan Otomasyon Sisteminin 1 paftadan ibaret 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliği ve eklerinin onaylanmasını uygun gören komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi. Meclisin Mayıs ayı toplatılarının ilk birleşimi 3 Mayıs Pazartesi sabah saat 10.30’da Meclis Toplantı Salonu’nda yapılacak. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti