Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İGM’de Nisan Ayı 4. Toplantısı Tamamlandı

İGM Nisan ayı dördüncü toplantısı tamamlandı. Toplantıda ihtisas komisyonlarından gelen raporlar oylanarak karara bağlandı

İGM Nisan ayı dördüncü

İl Genel Meclisi (İGM) Nisan ayı toplantılarının dördüncü birleşimi Meclis Başkanı Mehmet Siper’in yönetiminde tamamlandı.

Toplantı açılış ve yoklama sonrası gündem dışı iki konunun okutulup rapor hazırlandıktan sonra tekrar meclis gündemine gelmesi için ihtisas komisyonlarına gönderilmesiyle devam etti.

Şuhut İlçesinin, Yarışlı Köyünde, tapusunda Köyaltı Mevkii 252 ada, 2 parselde mülkiyeti Yarışlı Köy Tüzel Kişiliğine ait 28.894,45 metrekarelik taşınmazda Güneş Enerji Santrali amaçlı hazırlanan 1 paftadan ibaret 1/5000 ölçekli nazım imar planı ve 2 paftadan ibaret 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve ekleri oybirliğiyle onaylandı. Şuhut İlçesinin Mahmut Köyünde  devletin hüküm ve tasarrufu altında bulunan tescil harici alanlardan olan 21.600,00 metrekarelik taşınmazda konut alanı amaçlı hazırlanan 1 paftadan ibaret 1/5000 ölçekli nazım imar planı ile 1 paftadan ibaret 1/1000 ölçekli uygulama imar planı ve eklerinin onaylanmasına karar verildi. Meclisin Nisan ayı beşinci ve son toplantısı 24 Nisan Çarşamba günü sabah saat 10.30’da İl Genel Meclisi Salonu’nda başlayacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti