Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İhsaniye’de teröre lanet yağdı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
İhsaniye'de teröre lanet yağdı

İhsaniye’de terör olayları protesto edildi. Protestoya İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk’un yanı sıra Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin ile Döğer Belediye Başkanı Ahmet Ulu da katıldı

Son zamanlarda meydana gelen ve ülkemizi yasa boğan terör saldırıları, İhsaniye’de protesto edildi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı terörü protesto yürüyüşü hakkında bilgi veren İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, “İhsaniye’de merkez ve köylerden gelen vatandaşların büyük katılımıyla bayrak yürüyüşü yapıldı. Kayıhan Belediye Başkanımız Sayın Ömer Şahin ve Döğer Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Ulu da yürüyüşe katılarak bizlerle beraber oldular” dedi.
Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini, ancak bu dönemi de geride bırakacak güce sahip olduğunu aktaran Çabuk, “Zor günlerin yaşandığı ülkemizde terörü ve teröristleri destekleyen kişi, kurum ve kuruluşları protesto ettik. Güvenlik kuvvetlerimize desteğimizi haykırdık. Allah düşmana fırsat vermesin. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)