Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Burs Vereceğiz”

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, eğitimde vizyoner ve güçlü projeler hazırladıklarını, ihtiyaç sahibi ilk, orta ve lise öğrencilerine burs desteği sağlayacaklarını belirtti.

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Beytullah Karataş, seçilmesi halinde gerçekleştireceği projelere ilişkin açıklama yaptı.

Başkan Adayı Karataş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bizler üretmeyi, çalışmayı ve milletin hayatını kolaylaştırmayı önceliyoruz. Bu anlayışı Afyonkarahisar’da zirveye taşımak için yola koyulduk. Şehrimizin ihtiyacı olan alanları için hazırlamış olduğumuz projeler gibi eğitimde de vizyoner ve güçlü projeler hazırladık. Geleceğimizin teminatı gençlerimize sahip çıkacağız. Bu kapsamda ihtiyaç sahibi ilkokul öğrencilerine 1000 TL, ortaokul öğrencilerine 1500 TL, lise öğrencilerine ise 2000 TL burs desteği sağlayacağız. Bunun yanında yine öğrencilerimizin yaşıtları ile eşit şartlarda olmalarını sağlamak, yeterli beslenmelerine destek olmak için beslenme ve kantin desteği de sağlayacağız.”

“İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Burs Vereceğiz”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti