Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İhtiyacımız olan şey birliktelik” – Kocatepe Gazetesi

“İhtiyacımız olan şey birliktelik” – Kocatepe Gazetesi
“İhtiyacımız olan şey birliktelik”

Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ile yönetim kurulu üyeleri Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği’ni ziyaret ettiler.
Nazik ziyaretleri nedeniyle AFSİAD Başkanı ve yöneticilerine teşekkürlerini sunan Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Başkanı Sezer Küçükkurt, “İlimiz ekonomisinin bel kemiği olan, oluşturdukları istihdam ve gerçekleştirdikleri üretim ile ilimize ve ülkemize bir çok katkı sunan siz değerli işadamlarımızı derneğimizde görmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.
AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Şehitoğlu ise, Afyonkarahisar’daki basın mensuplarının ilimize ve ülkemize örnektelik teşkil edebilecek bir birlikteliğe imza attıklarına dikkat çekerek, “Sizlerin bir araya gelmiş olmasından bizler de son derece memnuniyet duymaktayız. Bu birlikteliğin önce ilimizdeki bir çok sivil toplum kuruluşuna, sonrasında da ülkemizdeki bir çok kesime örnek olacağına inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Afyonkarahisar’daki sivil toplum kuruluşları olarak şehrin geleceğine yönelik, ilimizin ve ülkemizin gelişimine yönelik ortak çalışmalara imza atılması gerekliliğinin altını çizen Şehitoğlu, “Toplumu yönlendirmede büyük etken olan siz değerli basın mensupları ve medya kuruluşlarının bu tür çalışmalara öncülük etmesi gerektiğine inanıyoruz. Bizler AFSİAD Yönetim Kurulundaki arkadaşlarımız ile birlikte Afyonkarahisar’ımızın ve ülkemizin gelişimi adına yapılacak her türlü çalışmada sizlere ve diğer tüm sivil toplum kuruluşlarımıza can-ı gönülden destek vereceğimizi belirtmek isteriz. Afyonkarahisar’ın birlik ve beraberliğe, ülkemizin ise üretim ve istihdama ihtiyacı var.” şeklinde konuştu.
Ziyarette Afyonkarahisar Basın Yayın Derneği Yöneticileri Sezer Küçükkurt, Hacı Hakkı Özsoy, Canser Kuzu ve Hakan Dilek ile AFSİAD Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Şehitoğlu, Adnan Demirel, Metin İplikçioğlu, Kadir Sayın, Akif İşbilir, Kamil Ayvalı, Abdurrahman Alp, Tamer Dişbudak ve Hüseyin Tokman da yer aldılar.