Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İKAF’24’de AFSÜ’nün Tanıtımı Yapıldı

AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, fuarı ziyaret eden binlerce öğrencinin, birçok etkinliğe katılma ve uzmanlarla tanışma imkânı bulduğunu, etkili olduğunu belirttiği organizasyonda AFSÜ’yü de tanıtma fırsatı bulduklarını açıkladı.

AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof.

AFSÜ öğrencileri, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen İç Anadolu Kariyer Fuarı İKAF’24’te Türkiye’nin lider kurum ve kuruluşlarıyla bir araya gelme fırsatını yakaladı. Eskişehir Yunus Emre Kampüsünde iki gün boyunca devam eden fuara; AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanı Filiz Özden Yılmaz, AFSÜ Kariyer ve Girişimcilik Uygulama ve Araştırma Merkezi (KAGİM) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Betül Oruçoğlu ve KAGİM personeli Öğretim Görevlisi Önder Çoban ile üniversitenin farklı bölümlerinden 80 öğrenci katıldılar.

FUARA 12 PAYDAŞ ÜNİVERSİTE KATILDI

Türkiye’nin “Yetenek Her Yerde” temalı “Bölgesel Kariyer Fuarları” arasında yer alan İKAF’24, AFSÜ’nün de dâhil olduğu 12 paydaş üniversite ve çeşitli meslek odalarının iş birliğinde icra edildi. İKAF’24 kapsamında kişisel ve mesleki gelişim etkinlikleri, seminerler, bilgilendirme oturumları, atölye çalışmaları, mülakat simülasyonları gibi etkinlikler ile öğrencilerin mesleki becerilerine ve kariyer gelişimlerine katkı sağlandı. Kamu ve özel sektör işverenleri ile gençleri buluşturan İKAF’24’te öğrenciler iş ve staj imkânları, atölye, örnek olay çalışmaları, kariyer söyleşileri, kurum tanıtımları, işveren kariyer sohbetleri gibi birçok etkinliğe katılarak uzmanlarla tanışma imkânı buldu. Ayrıca AFSÜ’ye fuar alanında tahsis edilen stant aracılığıyla yüzlerce katılımcıya AFSÜ’nün bölüm ve programları ile üniversitede yürütülen araştırma-geliştirme çalışmaları hakkında da bilgi verildi.

“FUARDA ÜNİVERSİTEMİZİ TANITMA İMKÂNI BULDUK”

İKAF’24 hakkında değerlendirme yapan AFSÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Dündar, şunları kaydetti: “Bölgemizdeki 12 üniversitenin paydaşlığında düzenlenen fuar büyük ilgi gördü. Fuarı ziyaret eden binlerce öğrenci, birçok etkinliğe katılma ve uzmanlarla tanışma imkânı buldu. Bu etkili organizasyonda AFSÜ’yü de tanıtma fırsatı bulduk. Başta Anadolu Üniversitesi olmak üzere İKAF’24’te yer alan bütün üniversitelerimize, firmalarımıza, akademisyenlerimize, öğrencilerimize ve ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum.”

İKAF’24’de AFSÜ’nün Tanıtımı Yapıldı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti