Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İkametgahını getir, indirimi kap

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatı ile üniversite öğrencileri için “Kale Kart” uygulaması başladı. Üniversite öğrencileri, ikametgahlarını Afyon’a almaları halinde birçok indirimden yararlanacak

 

Belediye Başkan Mehmet Zeybek, Türkiye’nin farklı şehirlerinden Afyonkarahisar’daki üniversitelere eğitim almak için gelen öğrencilere Afyonkerahisar Belediyesi’nin kapılarını sonuna kadar açtı. “Kale Kart” uygulaması ile şehir dışından gelerek adreslerini Afyonkarahisar’a taşıyan öğrenciler birçok indirimden yaranlanacak.
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ BİRÇOK İNDİRİMDEM YARARLANACAK
Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimler Üniversitesi’nde (AFSÜ) eğitim görmek için kente gelecek olan üniversite öğrencileri Başkan Zeybek’in talimatlıyla şehir dışından gelerek ikametgâhlarını Afyonkarahisar’a almaları şartıyla Belediye’nin ulaşım ağından sosyal tesislerine kadar indirimden yararlanacaklar.
ZEYBEK: ÖĞRENCİLERİMİZ HER TÜRLÜ TALEPLERİNİ BELEDİYE’YE BİLDİREBİLİRLER
Şehir dışından gelmek şartıyla ulaşımdan sosyal tesislere ve hanımlar lokalinin aktivitelerindeki indirim imkanlarından faydalanmak isteyen üniversite öğrencilerinin öncelikle ikametgâhlarını Afyonkarahisar’a almaları gerekiyor.
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açkılamada, “Başvuru yapacak olan öğrencilerimizin ikametgâh belgesinin yanı sıra, Nüfus cüzdanı fotokopisi, öğrenci belgesi ve 2 adet fotoğraflarını beyazmasa@afyon.bel.tr adresine mail olarak gönderebilirler. Öğrencilerimiz başvurularını belediyemiz Beyaz Masa Birimine gelerek de yapabilirler.
Şehir dışından Afyonkarahisar’a eğitim için gelecek tüm öğrencilerin yanında olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, öğrencilerin her türlü sıkıntı ve taleplerini belediye’ye bildirebileceklerini ifade etti. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti