Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki araç çarpıştı: 1 ölü

Afyonkarahisar merkezde kavşakta iki

Afyonkarahisar merkezde kavşakta iki araç çarpıştı. Yan yatarak durabilen aracın şoförü ağır yaralanırken sürücüyü ekipler 15 dakika sonra araçtan çıkarabildi. Kazaya karışan diğer aracın sürücü ise olay yerini terk etti

 

Kaza, Hasan Karaağaç Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerindeki özel bir hastanenin bulunduğu kavşakta meydana geldi. Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 03 BS 176 plakalı otomobil kavşakta Murat T., yönetimindeki 03 DV 117 plakalı otomobil ile çarpıştı. Murat T.’nin kullandığı otomobil çarpışmanın etkisi ile savrularak yol ortasında yan yatarak durabildi. Diğer araç ise kontrolden çıkarak yol ortasındaki refüje çıkarak durabildi. Kazada sürücü Murat T., yan yatan aracında sıkışarak yaralandı. Olay yerine çok sayıda Polis ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen ekipler yaralının araç içerisinde sıkıştığını görünce AFAD ve İtfaiye ekiplerinden destek istedi.
Bölgeye sevk edilen AFAD ve İtfaiye ekipleri yaklaşık 15 dakika süren bir müdahalenin ardından sıkıştığı yerden sürücü Murat T.’yi çıkarabildi. Murat D., ambulans ile kazanın olduğu yere yaklaşık 50 metre ilerideki özel bir hastaneye kaldırıldı. Murat T.’ Tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Öte yandan kazanın meydana geldiği yol bir süre trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri tarafından kaza hakkında soruşturma başlatıldı.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti