Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki farklı branştaki hekimden ortak klinik

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları

Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Fatma Akdeniz Uşaklı ile Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dilek Turgut Kestane’nin ortak açtığı özel klinik hafta sonu düzenlenen törenle hizmete girdi

 

Selçuklu Mahallesi Fatma Zehra Caddesi No: 27/B Lilyum Park Evleri altında hizmet verecek olan kliniğin açılış töreni 13 Kasım 2021 Cumartesi günü öğleden sonra gerçekleştirildi. Kliniğin açılış kurdelesini Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran, Dr. Fatma Akdeniz Uşaklı, Dr. Dilek Turgut Kestane birlikte kesti. Dr. Kestane ve Dr. Uşaklı’yı açılışta meslektaşları yalnız bırakmadı.
Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dilek Turgut Kestane, Kocatepe Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamada, klinikte yaklaşık bir aydır özel muayene hizmeti verdiklerini söyledi. Dr. Kestane, “Bir yıl boyunca özel bir klinikte hizmet verdikten sonra Uydukent semtinde Selçuklu Mahallesi’nde açacağımız bir klinikte daha iyi hizmet vereceğimizi düşündük. Bu alan hem hastanelere yakın hemde genç popülasyonun ağırlıklı olarak bulunduğu bir yer. Bu yüzden burayı tercih ettik. Şu anda her şey güzel gidiyor. Özel bir klinik açmaktaki amacımız zevkle çalışarak hastalarımıza konforlu bir sağlık hizmetini sunabilmekti. Hastalarımıza istediğimiz özende vakit ayırmamız nedeniyle yeterli ve güzel iletişimler kuruyoruz. Güzel geri dönüşler almaya başladık.” dedi.
Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzman Doktor Fatma Akdeniz Uşaklı açılış töreni ardından şunları söyledi: “Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak; Psikiyatrik muayene, değerlendirme, çift terapisi, bireysel terapi, ilaç terapisi gibi uygulamalar yapıyorum. Bir yıl önce Dr. Dilek Turgut Kestane ile yakın zamanlarda muayene açmaya karar vermiştik. Daha sonra Afyonkarahisar’da bir hekim arkadaşımızın yanında kiracı gibi birlikte çalıştık. Bu süreçte birbirimizle iyi anlaşıp, uyum içerisinde olduğumuzu fark ettik. Kendi yerimizi açmaya karar verdik. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları ile Kadın Hastalıkları uzmanlığı birbiriyle çok ilgisiz gibi görünse de aslında birbiri ile ilişkili branşlardır.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi