Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İki kişiden biri AK Parti’yi tercih ediyor”

“İki kişiden biri AK Parti’yi tercih ediyor”
“İki kişiden biri AK Parti’yi tercih ediyor”

AK Parti haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısı AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen Başkanlığında gerçekleşti. Toplantıya Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek de katıldı.
“İDEOLOJİ ÜZERİNE KURULMUŞ BELEDİYELER VARDI”
AK Parti İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen, yönetim kurulu toplantısında yaptığı konuşmada partililere seslenerek, “Dün ülkemizde bırakın yatırımı tamamen ideoloji üzerine kurulu belediyeler vardı. Bugün dönem çok değişti ve ideolojik belediyecilik yıllar öncesinde kaldı. Bunun ardından da bir müddet sonra Türkiye’nin gündemine altyapı belediyeciliği girdi. Bu ülkemiz için en büyük sıkıntıların başında geliyordu. Ciddi bir açıktı. 1990’lı yılların başında altyapı belediyeciliği gelişti. Bir süre sonra o da miadını doldurdu. Doldurdu diyorum ama hatırlayın biz iktidara geldiğimizde hala ciddi bir alt yapı sorunu vardı. O dönem kanalizasyon, alt yapı ya da parke taşı politikası yapılıyordu. 2000’li yıllardan yani biz geldikten sonra sosyal belediyecilik üzerine gelişmeler oldu. İnsan odaklı projeler ön plana çıkmaya başladı. Bizim de neredeyse her projemiz insan odaklı. Bundan sonra ise belediyeciliğin yeni kavramı gönül belediyeciliği olacak. Yani şehrin geleceğini çizen, gönüllere giren bir yerel yönetim anlayışı var. Bununla birlikte akıllı şehir kavramı vatandaşın her yerde hizmet alabileceği imkânlar sunacak ve kavram yakın gelecekte ilimizde hizmete girecek.” dedi.
“PROJELER TAMAMLANACAK”
AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek ise konuşmasında projeleri hakkında bilgiler vererek, “Kentsel dönüşüm ile birlikte halkımız daha güvenli yapılarda yaşamlarını sürdürecek. Projelerimizi kamuoyuna tek tek sunuyoruz. Daha temiz bir şehir, daha yaşanılabilir bir şehir hayatı sunuyoruz. İnşallah 31 Mart’tan sonra çalışmalarımıza başlayacak ve önümüze bir engel çıkmazsa kısa sürede tamamlayacağız.” ifadelerini kullandı.