Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İki puan kaybettik gözüyle bakıyoruz”

“İki puan kaybettik gözüyle bakıyoruz”
“İki puan kaybettik gözüyle bakıyoruz”

Ankara deplasmanından Ankara DSİ Spor ile mücadele eden AFJET Afyonspor 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmayı değerlendiren AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, maça kayıp 2 puan gözüyle baktıklarını aktardı

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden AFJET Afyonspor deplasmanda Ankara DSİ Spor ile karşı karşıya geldi. Sunni çimde oynanan maçta 0-0’la berabere kalan Jetler Ankara’dan 1 puanla döndü. Bu maçtan aldıkları bir puana kazanç gözüyle bakmadıklarını belirten AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Cüneyt Tiryaki, “Ankara DSİ karşısında aldığımız sonuç bizi mutlu etmedi. Deplasmanda aldığımız skor iyi değil. İlk yarıda biz organize olamadık. Sunni çim, sahanın alanının dar olması rakibe avantaj sağladı. İkinci yarı kazanmak için hamleler yaptık. Son 15 dakikada net en az 6 pozisyonumuz vardı. Son dakikada net penaltımız verilmedi. 6 pozisyondan birini atmamız gerekiyordu. Özellikle ikinci yarı gayet iyi oynadık. Fakat skora etki edemedik. Ankara DSİ sıradan bir takım değil, saha şartları tamamen onların lehineydi. Biz ilk yarıda sahaya alışamadık. Biz ilk yarıda gol bulamayınca onların da motivasyonu arttı. Yani biz ilk yarı gol bulamayınca onların da işine geldi. İkinci yarıda da oyun bizim kontrolümüz altındaydı. Yaptığımız değişiklikler etki etti fakat gol bulamadık. Biz Temmuz’un sonunda çalışmalara başladık. Lig geç başladı. Biz iki hafta oynadık sonra bay geçtik. İki hafta sonra 15 günlük seçim arası var. Fakat biz mazeret üretmiyoruz. Klişe olacak belki ama önümüzdeki maçlara bakacağız. Sonuçta sezonun da başındayız. Biz bu puan kaybının altından kalkabilecek bir takımız. Bu müsabakaya 2 puan kaybettik gözüyle bakıyoruz.” dedi.
“TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜRLER”
Taraftarın deplasman maçında kendilerini desteklediğini ve çok mutlu olduklarını belirten Teknik Adam Tiryaki, “Taraftarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizi Ankara’ya gelerek desteklediler. Çok güzel moral oldu. Hiç bir taşkınlıkta bulunmadılar. Takımımız soyunma odasına gitmişti. Soyunma odasından geri çağırıp takıma teşekkür ettiler.” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)