Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İki yardım tırı daha uğurlandı

Adalet ve Kalkınma Partisi
İki yardım tırı daha uğurlandı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nca Türkmenlere ve Diyarbakır’a yönelik yardım kampanyası taşıyan iki tır dualarla uğurlandı. Tırlardan biri Hatay’a diğeri Diyarbakır’a gidecek.
İKİ TIR YOLA ÇIKTI
AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, yaklaşık 20 gün önce AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı’nca başlatılan faaliyet sonucu Bayırbucak Türkmenleri ile Suriye’de ki savaş mağdurlarına bir yardım tırı gönderildiğini hatırlattı. O zaman ilk sözlerinin “Şimdi Kardeşlik Zamanı” olduğunu dile getiren Yurdunuseven; “İnşallah bu yardım tırını doldurmakla da yine bizler ‘Şimdi Kardeşlik Zamanı’ anlayışının devamını getirdik. Gençlik Kollarımızın, Kadın Kollarımızın, Merkez İlçe ve tüm teşkilatlarımızın yaptıkları faaliyetlerle bir tır Bayırbucak ve Suriye’de ki kardeşlerimiz için hazırlandı. Bu yardımı taşıyan tır Hatay’a Bu yardımı İHH ile birlikte yaptık. Bir diğer tır ile AK Parti Diyarbakır Sosyal İşler Başkanlığına un gönderiyoruz. Allah kaza bela vermez ise inşallah yardımlarımız 27 Şubat Cumartesi günü ulaşmış olacak” dedi.
YAKLAŞIK 25 TON UN GİDECEK
Diyarbakır’a gönderilen un yardımına katkı sunan Düzağaç Belediye Başkanlığı mensuplarına teşekkür eden İbrahim Yurdunuseven, Hatay’a gönderilen yardım tırına katkı veren, emek sahibi herkese minnettar olduğunu kaydetti. Yurdunuseven şöyle konuştu: “Diyarbakır’a gidecek olan unu tayışan tırımızda 500 çuval yaklaşık 25 ton un bulunuyor. Hatay’a gidecek tırımızda unun yanında; Kuru gıda ve un yardımları gönderiliyor. Bu tırımızda İHH ile organize şekilde gönderiyoruz.” Yapılan duanın ardından yardımı taşıyan tırlar yola çıktı. Uğurlama törenine; Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İGM Başkanı Salih Sel, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri, partililer, hayırseverler katıldılar. >> Burcu AYDIN’ın haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti