Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İkinci maç olaylı bitti – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
İkinci maç olaylı bitti

Daha önce PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’la ilk hazırlık maçına çıkan Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz AFJET Afyonspor, ikinci hazırlık maçında önceki gün akşam Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Jeel ile karşılaştı. Maçta 1-0 üstün oynayan Al Jeel’den bir oyuncunun 85. dakikada AFJET’li İlhan’a arkadan müdahalesi sonrasında kavga çıktı. Çıkan kavgada Afyonsporlu 3, Al Jeel’den de 1 futbolcu yaralandı

2015-16 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan AFJET Afyonspor önceki gün akşam yeni spor kompleksinde ikinci hazırlık maçında Suudi Arabistan 1. Lig takımlarından Al Jeel ile karşı karşıya geldi. Hızlı başlayan maçta gerginlikler yaşandı. Maçın 14. dakikasında gelişen Al Jeel atağında Afyonspor yarı alanında topla buluşan Doglis ceza alanı girişinin sağ çaprazından sol ayağı ile güzel bir vuruş yaptı. Kaleciyi geçen top ağlarla buluştu. İlk yarıda bir çok pozisyon bulan Jetler skora etki edemedi. İlk yarıyı Al Jeel 1-0’la ilk yarıyı önde tamamladı.
İkinci yarının başında topun kontrolü AFJET Afyonsporlu futbolculardayken Arap oyuncular tarafından yine faule maruz kaldılar. Oyuncular arasında yine gerginlik yaşandı ve teknik ekiplerin uyarıları ile olay yatıştı. Maçın 85. dakikasında Afyonsporlu İlhan orta sahada topu Ömer Çelik’e gönderirken Al Jeel’li oyuncunun arkadan yaptığı sert müdehale ile İlhan yerde kaldı. Hakem faulü verdi fakat, İlhan ayağa kalkerken olaylar çıktı. Oyuncuların karşılıklı yumruklaştığı olaylar taraftarların olaya dahil olmasıyla büyüdü. Teknik ekiplerin ve yöneticilerin araya girmesiyle yatışan olaylardan sonra çağırılan ambulansla başından yaralanan oyuncu hastaneye kaldırıldı. Maçın kalan süresi ise oynanmadı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti