Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz”

“İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz”
“İkinci yarıya iyi başlamak istiyoruz”

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden AFJE Afyonspor ilk yarının son maçında kendi evinde Hatayspor ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından basın toplantısına katılan AFJET Afyonspor Teknik Direktörü Hasan Erkin Şimşir, maçı değerlendirdi. Devre arasında hazırlanan programı da anlatan Teknik Adam Şimşir, devre arasında takıma oyuncuların takviye edilebileceğini söyledi.
 Maç hakkında yaptığı değerlendirmede golü bulan tarafın maçı alacağına dikkat çeken Teknik Adam Şimşir, “Ligin ilk devresinin son maçı olması ve puan tablosundaki puan puana olduğumuz takımlardan biriyle devrenin son maçı olması işin güzelliğiydi. Ama seyircisiz olması hiçbir anlam taşımadı. O coşkuyu yaşamadık, yaşatamadık. Oyun olarak da ilk devre değilse bile ikinci devre fena oynamadık. Oyunun kontrolünü aldık. Maça kötü başladık, pozisyonlar verdik, zaten öyle bir maç oldu ki golü bulan taraf götürecekti. Gol atsaydık bitirebilirdik, ama gol yeseydik de çıkaramayabilirdik. Öyle bir maç oldu. Seyirci ambiyansının olmaması da sıkıntı oldu. Ama puan puandır, şimdi iyi bir sıralama var. 4 tane takım aynı puanla birinciliği paylaşıyoruz. Bu da bizim için güzel. İkinci devreye daha iyi bir başlangıç yapma şansımız var. O şansı iyi değerlendirebilirsek özellikle ikinci devre ilk dört maçı dört galibiyetle kapatabilme şansımız var. Dörtte dört ile girersek bu işi başarabileceğimize inanıyoruz” dedi.
“12 GÜN ANTALYA
KAMPI VAR”
Devre arasındaki program nasıl olacak sorusuna cevap veren Şimşir, “25’ine kadar izin yapacağız. 25’inden 30’una kadar 5 gün burada çalışacağız. 30’unda son idmanı burada yapacağız ve 2’sinde Antalya’da toplanacağız. 12’sinde de son idmanı orda yapacağız” ifadesine yer verdi.
“FATİH KAMPA KATILACAK”
Oltan yine ikinci yarıda oyuna dahil oldu sakatlığı ne durumda sorusuna yanıt veren Şimşir,  “Zaten sakat sakat oynuyor, gol atmasından yana sıkıntımız yok. Ne kadar çok faydalanabilirsek o kadar iyi. Baştan oynatabildiğimiz takdirde tekrar oyundan alma durumu söz konusu en iyi şekilde en sağlam halinden faydalanmaya çalışıyoruz. Fatih Şerifoğlu da kampa katılacak. Elimizde 3 tane forvet olacak ve hangisi olursa onu kullanacağız. Fatih de şuanda kapalı kutu durumu nedir bilmiyoruz” şeklinde konuştu.
“LİSTE YÖNETİME VERİLDİ”
Devre arasında değerlendirilmesi için Yönetime bir transfer listesi sunuldu mu sorusunu cevaplayan Şimşir, “Oluştur-duk, Yönetime ilettik, durumu biliyorlar. Hangi mevkilere takviye yapacağımız konusunda hiçbir şey konuşmayalım. Çocukları da töhmet altında bırakmayalım, ama ben Yönetime söyledim. Oralara birkaç takviye yapabilirsek iyi olacak. Fazla da takımızın eksik yerlere takviyesi istedik. Onlar değerlendirsinler gerekli şeyleri sonra konuşuruz” dedi. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi