Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İktidar salgın sürecini yönetemedi”

CHP İl Başkanı Yalçın

CHP İl Başkanı Yalçın Görgöz, iktidarın koronavirüs salgın sürecini yönetemediğini iddia etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Baş-kanı Yalçın Görgöz, virüs salgınının hızla yayılmasıyla, vaka ve kayıp sayılarının da hızla yükselmeye devam ettiğini kaydetti.

“CHP’Lİ BELEDİYELER HALKLA DAYANIŞIYOR”

Yalçın Görgöz, 1 Nisan 2020 (dün) itibariyle son yapılan açıklamaya göre, 2 bin 704 kişiye Covid-19 tanısı konulup, 46 kişinin hayatını kaybettiğini, vaka sayısının 13 bin 531’e, can kaybının 214’e ulaştığını belirtti. Görgöz, “Sadece 65 yaş ve üzeri insanlarımıza sokağa çıkma yasağı uygulanan ülkemizde, sağlık sektöründe ve çalışma hayatında yaşanan aksaklıklar saymakla bitmez. Şimdilik bu konulara değinmek istemiyorum. Aksaklıkların, düzensizliklerin hat safhada olduğu, vaka ve kayıp sayılarının hızla arttığı böylesi zor günlerde, dayanışmaya ne kadar ihtiyacımız olduğunun da farkına vardığımızı sanıyorum. Hep beraber, hiç ayrışmadan, birlikte mücadele etmeyi ne kadar da çok özlemişiz. Bu mücadeleyi, Cumhuriyet Halk Partili, başta büyükşehirler olmak üzere tüm belediyelerin, halkla dayanışarak ortaya koyması ve yüksek performans göstererek çalışması hepimizi ziyadesiyle mutlu ediyor.” dedi.

Görgöz, iktidarın her konuda olduğu gibi korona salgın sürecini de yönetemediğini iddia ederek, “CHP’li belediyeler, yaptıkları çalışmalarla, iktidarın çok önüne geçmiştir.” şeklinde konuştu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti