Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İl temsilcileri Belediye öncülüğünde buluştu

Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik Hizmetleri

Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından spor federasyonlarının il temsilcileri ile kaynaşma toplantısı düzenlendi

 

Sportif anlamda önemli yatırımların yapıldığı ve sportif başarıların da son yıllarda arttığı Afyonkarahisar’da başarının daha da artmasının sağlanması amacıyla projeler ve desteklerde bulunmayı hedefleyen Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, spor federasyonlarının il temsilcileri ile tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi.
Spor branşlarında gelinen nokta ve geleceğe dönük yapılması gerekenler konusunda karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı toplantıda konuşan Afyonkarahisar Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sami Çetinaktı, “Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek’in spora ve sporcuya yatırım yapma arzusu içerisinde olması ile bu şehrin sportif anlamda daha da gelişmesi için hep birlikte çalışmalar yürütüyoruz. Sizler spor branşlarında kentte sorumluluk alan ve branşlarında en iyi işleri çıkartmaya çalışan temsilcilersiniz. Bizler de Afyonkarahisar Belediyesi adına aynı sorumluluğa sahibiz. Şehrin sportif açıdan gelişmesi ve yeni sportif başarıların kazanılması adına projeler üretmeye çalışıyoruz. Sizlerle bugün hem tanışmak hem de geleceğe dönük birlikte projeler yapma olanağı bulmak istedik. Elbirliğiyle inşallah bu şehre daha güzel şeyleri kazandırabiliriz.” dedi.
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti