Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlçe başkanları Aslan’ı göreve davet etti

Bu haberin fotoğrafı yok
İlçe başkanları Aslan'ı göreve davet etti

MHP İlçe Başkanları ve İGM üyeleri ortak düzenledikleri basın toplantısında İl Başkanlığı kongresine İl eski Başkanlarından Aziz Aslan’ın aday olup kongreye tek liste ile gidilmesi çağrısında bulundular

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanları ve İl Genel Meclisi üyeleri il merkezinde düzenledikleri toplantıda biraraya geldiler. Öğle yemeği yiyen İlçe Başkanları ve İGM üyeleri daha sonra basın toplantısı düzenlediler. İl Genel Meclisi (İGM) MHP üyelerininde katıldıkları toplantının yemek kısmına MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı’da katıldı. Toplantıda Çobanlar ve Hocalar ilçelerinin Başkanlarının olmadığı gözlendi.
En güzel örnek merkez ilçe
MHP İlçe Başkanları adına Sandıklı İlçe Başkanı Halil Özdemir konuşma yaptı. Konuşmasına 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlayarak başlayan Özdemir, partisinde kongre takviminin Ocak ayı itibariyle başladığını kaydetti. Şimdiye kadar tüm teşkilatlarda seçim yolu ile görevlendirmenin yapıldığına dikkat çeken Sandıklı MHP İlçe Başkanı Halil Özdemir, tüm ilçe kongrelerinin düğün havasında gerçekleştirildiğini söyledi. Bunun en güzel örneklerinden bir tanesinin Merkez İlçe Başkanlığı kongresi olduğuna dikkat çeken Özdemir; “Merkez İlçemiz kongresinde Afyonumuza siyaset dersi vermiştir. Bu süreci hazırlayan ve yöneten tüm il yöneticilerimize ve ilçe başkan yöneticilerine şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.
Başarılı başkana göreve davet
Partisi için bundan sonraki süreçte İl Başkanlığı kongresinin olduğunu ifade eden MHP Sandıklı İlçe Başkanı Halil Özdemir, bu kongrede de partisinin Afyonkarahisar’a siyaset dersi vereceğine tüm ilçe başkanları olarak inandıklarını söyledi. 1999 yılı seçimlerinde MHP’nin Afyonkarahisar’da birinci parti olduğuna dikkat çeken Halil Özdemir; “İl kongresinde seçeceğimiz İl Başkanı partimizi 2014 yılında yapılacak seçimlere hazırlayacaktır. Burada bulunan ilçe başkanları olarak bizler bize o dönemde başarıları yaşatan İl Başkanı Aziz Aslan’ın başkanlığında kongre-ye tek liste olarak girilmesini istiyoruz. Bu toplantı hiç kimseye karşı yapılmış bir hareket değildir. Amaç MHP’nin başarısıdır.” diye konuştu. Dinar İlçe Başkanı İGM üyesi İbrahim Acar, MHP’li Belediye Başkanlarının seçildikten sonra parti rozetlerini çıkarıp hizmet rozetlerini takmaları nedeniyle toplantıya katılamadıklarını ifade etti. Aziz Aslan’ı 15 MHP İlçe Başkanı, 14 İGM üyesi ve ilçe ve belde Belediye Başkanlarının büyük çoğunlunun aday olarak görmek istediklerini vurgulayan Acar, kararın hayırlı olmasını diledi.
İlçe başkanları ve İGM üyeleri katıldı
Toplantıya; Başmakçı İlçe Başkanı Abdurrahman Derment, Bayat İlçe Başkanı Seyfettin Atacan, Bolvadin İlçe Başkanı Muhammed Mısırlıoğlu, Dazkırı İlçe Başkanı Selahattin Şenocak, Dinar İlçe Başkanı İbrahim Acar, Çay İlçe Başkan Yardımcısı İGM Grup Başkanı İsa Çağa, Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca, Evciler İlçe Başkanı Hurşit Çetin, İscehisar İlçe Başkanı Seydi Yaman, İhsaniye İlçe Başkanı Ender Çiçek, Kızılören İlçe Başkanı Süleyman Eser, Sandıklı İlçe Başkanı Halil Özdemir, Sinanpaşa İlçe Başkanı Bekir Yıldırım, Sultandağı İlçe Başkanı Tevfik Gencer, Şuhut İlçe Başkanı Hilmi Erbaş ve MHP’nin İGM üyeleri katıldılar. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti