Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlçelerde karne sevinci – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
İlçelerde karne sevinci

2011-2012 eğitim öğretim yılı yarı yıl tatiline girmesi nedeniyle öğrenciler karne sevinci yaşadılar

Başmakçı
Başmakçı ilçesinde ilköğretim ve orta öğretim öğrencileri için yarıyıl tatili başladı.
İlçe Milli Eğitimi Müdürü Şener Özbay, Fatih İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek 1’inci sınıf öğrencilerinin karnelerini dağıttı. Özbay, burada yaptığı konuşmada, velilerin çocuklarını başka çocuklarla kıyaslamaması gerektiğini kaydetti. Öğrencilerin 2 haftalık tatili dinlenerek değerlendirmesi gerektiğini ifade eden Özbay, tatil süresince kitap okumanın ihmal edilmemesi gerektiğini bildirdi.
Dinar
Dinar ilçesinde okulların yarı yıl tatile girmesiyle öğrenciler karne sevinci yaşadı.
Şehit Piyade Uzman Çavuş Selçuk Gürdal İlköğretim Okulu’nda düzenlenen karne töreninde öğretmenler, öğrencilere karnelerini verdi. Öğretmenler, öğrencilere karnesinde kötü notu olanların başarısız sayılmayacağını ve öğrencilerin ikinci dönemde daha çok çalışarak başarıya ulaşacaklarını kaydetti.
Bolvadin
Bolvadin ilçesinde 2011-2012 eğitim öğretim yılı yarı yılında 10 bin öğrencinin karne aldığı bildirildi.
Karnelerini öğretmenlerinin elinden alan çocuklar, karne sevinçlerini öğretmenleri ve arkadaşlarıyla paylaştı. Bolvadin Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Yusuf Ergün, öğrenci velilerine tavsiyelerde bulundu. Ergün, velilerin öğrencilerin karnedeki notlarına odaklanmak yerine, çocuğun özellikleri ve gerçekten neye ihtiyacı olduğunu belirleyerek, yeni döneme daha dikkatli, istikrarlı bir şekilde başlayabileceğini kaydetti.
Ergün, şöyle konuştu: “http://m.kocatepegazetesi.com/”Ebeveynler, karne konuşması yaparken önce kendi davranışlarını değerlendirip çocuklarla empati kurmaları gerekiyor. Çocukla konuşmaya karnedeki iyi notlarla başlamalı.”http://m.kocatepegazetesi.com/”
Emirdağ
Emirdağ ilçesinde ilk ve ortaöğretim okullarında okuyan öğrenciler için yarıyıl tatili başladı. Yarıyıl tatilinin başlaması nedeniyle ilçe protokolü bazı okulları ziyaret ederek öğrencilerin karnelerini dağıttı, onların sevinçlerine ortak oldu. Karne dağıtım törenine, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen İnanç Marım, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Terzi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Duran ve veliler katıldı.
İscehisar
İscehisar ilçesi Atatürk İlköğretim Okulu Drama Kulübü yarı yıl tatili öncesi düzenlenen etkinlikte “http://m.kocatepegazetesi.com/”İnsana ve Yaşama Saygı”http://m.kocatepegazetesi.com/” adlı tiyatro gösterisi sundu. Tiyatroda yaşamın belirli dönemlerinde insanlara yapılan saygısızlıklar ele alınırken, komedi ve dram ağırlıklı sahneler canlandırıldı. İki bölüm halinde yapılan gösteriden sonra öğrencilere karneleri dağıtıldı.
Evciler
Evciler Kaymakamı Ahmet Yavuz, öğrencilere karne dağıttı. Evciler Kaymakamı Ahmet Yavuz beraberinde Gökçek Belediye Başkanı Ramazan Özkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mürsel Aygün ile beraber ilk olarak Gökçek Dr. Ahmet Sadık İlköğretim Okulunda öğrenim gören öğrencilere karnelerini dağıttı. Başarılı olan öğrencilere Kaymakam Yavuz tarafından başarı belgesi ve çeşitli hediyeler verildi.
Daha sonra Şehit Hüdayi Çınar İlköğretim okuluna geçen Kaymakam Yavuz, burada düzenlenen tören ile öğrencilere karnelerini dağıtarak yine başarılı olan öğrencilere başarı belgesi ve çeşitli hediyeler verdi. Kaymakam Yavuz, her iki okulda görev yapan öğretmenlere gösterdikleri üstün gayretlerden dolayı teşekkür etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti