Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İlk aday adayımızı açıklayacağız” – Kocatepe Gazetesi

Haftalık basın toplantılarına devam
“İlk aday adayımızı açıklayacağız”

Haftalık basın toplantılarına devam eden İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, yerel ve ulusal birçok konuyu ele aldı. İktidarın yasal olmayan propagandalarda bulunduğunu, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar’ın bir okula yaptığı yardımın kabul edilmediğini, Orhangazi Mahallesi’nin belirli sokaklarının sıkıntılarına dikkat çeken Başkan İnkaya ayrıca ulusal konularda da açıklama yaptı.
Sözlerine Mevlid Kandili’ni ve 20 Kasım 2018 Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutlayarak başlayan İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet İnkaya, “İYİ Parti Afyonkarahisar il teşkilatı olarak mahalli seçimler, aday adaylıkları başvuru takvimini açıklayacağız. İYİ Parti tüm Türkiye’de 1 Aralık-15 Aralık tarihleri arasında mahalli seçimlerde aday adayı olacakların başvurularını kabul edecektir.Bu haber il başkanlıklarına sözlü olarak duyurulmuştur. Ayrıca önümüzdeki günlerde İYİ Parti Afyonkarahisar merkez ilçede ilk aday adayımızı açıklayacağız.” dedi.
İktidarın yerel seçimlerden yaptığı propagandalara dikkat çeken Başkan İnkaya, iktidar partisinin ve iktidarın belediyelerinin adil olmadıklarını kaydetti.
İNKAYA’DAN BELEDİYE’YE ÇAĞRI
Afyonkarahisar Belediyesi’ne çağrı yapan Başkan İnkaya, “Afyonkarahisar Belediyesi’nin yapamadığı ya da yapmadığı parke döşemesi konusunda geçen günlerde partimize şöyle bir rica ulaştı. ‘Orhangazi Mahallesi 1598-1603-1604 nolu sokakların arasında kalan yer belediyece verilen taşeron firma tarafından parke döşenmemiştir. Bu konuda sizlerden yardım istiyoruz.’ talebinde bulunuldu. Bizde yardım olarak kamuoyuna duyurma sözü verdik. İnşallah dediğimiz bu bölge kış, kar, çamur bastırmadan tamir edilir, ya da parke taşı döşenir.” ifadesini kullandı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi