Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk haftanın günahı olmaz: 1-2

İlk haftanın günahı olmaz: 1-2
İlk haftanın günahı olmaz: 1-2

İlk hafta müsabakalarında kendi evinde Eğirdirspor’u konuk eden İscehisarspor rakibine 1-2’lik skorla mağlup oldu

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta mücadele eden İscehisarspor ilk hafta müsabakalarında kendi evinde Eğirdirspor’u konuk etti. Karşılaşmanın 31. ve 58. dakikalarında kalesinde gördüğü iki golle geriye düşen İscehisar 70. dakikada tek golle cevap verebildi. Kendi evinde rakibine 2-1’le mağlup olan İscehisarspor 10. sıraya geriledi.
MAÇTAN DAKİKALAR
31. dakikada gelişen Eğirdirspor atağında defansın arkasına gönderilen topu Cem kafasıyla kontrol ederek önüne aldı. Ceza alanı girişinde kaleci Anıl’ın yerden kayarak geldiğini gören Cem aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1
İlk yarıda gelişen mutlak gol pozisyonlarından iki ekipte faydalanamadı ve Eğirdir tek golle ilk yarıyı önde tamamladı.
58. dakikada gelişen Eğirdirspor atağında sol kanattan ceza alanına gönderilen ortaya Hüseyin Kartal iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi. 0-2
70. dakikada gelişen İscehisarspor atağında ceza sahası yayı sağ tarafında topla buluşan Hüseyin Şahin topu kontrol etmeden gelişine vurdu. Kalecinin kapattığı köşeden direğe çarpan top filelerle buluştu.
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda iki ekipte başka gol bulamadı ve maç 1-2’lik skorla Eğirdirspor’un üstünlüğü ile tamamlandı. İscehisarspor aldığı bu yenilgi sonrasında ligin 10. sırasında yer buldu. (Kocatepe Haber Merkezi)