Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk inceleme Sandıklı’dan başladı

İlk inceleme Sandıklı’dan başladı

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü, özel bir sağlık merkezinde aynı gün katarakt ameliyatı olan 7 kişinin görme duyularını kaybettiklerine ilişkin basında yer alan haberler üzerine konuyla ilgili ilk incelemeyi Sandıklı ilçesinden başlattı

Sandıklı Devlet Hastanesine sabah saatlerinde gelen görevli iki göz doktoru, Emirhisar ve Hırka köylerindeki hastaları hastaneye çağırarak tekrar muayene etti ve bilgilerine başvurdu.
Hastalardan Kamil Öz Denizli’de olması, Mehmet Macit ise yatalak hasta olması nedeniyle muayeneye katılamadı. Osman Yıldırım, Ahmet Ertürk, Lütfiye Akkuş, İsmet Öztürk ve Salih Dalkılıç, görevlendirilen iki göz doktoru tarafından yeniden muayene edildi. Hastaların tek tek görüşlerine de başvuran iki göz doktoru, yatalak hasta olan Mehmet Macit’le görüşmek için Emirhisar köyündeki evine gidecek. Hastaların muayeneleri ve bilgilerine başvurulması sırasında avukatları da yanlarında yer alırken, bu kişilerin hastaların daha sonra avukatları aracılığı ile bir açıklama yapacakları öğrenildi. (AA)