Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk şampiyon Zafer Masterleri – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar tarihinde ilk kez
İlk şampiyon Zafer Masterleri

Afyonkarahisar tarihinde ilk kez kurulan Masterler Ligi 13 takımın 3 grupta verdiği mücadele ile başladı. Gruplarında başarılı sonuçlar alarak ilk ikiye giren takımlar Masterler Ligi Play-Off Grubu’nda mücadele etti. Play-Off Grubunda 6 takım ikiye ayrılarak 3 takımlı iki grupta tek devre lig usulüne göre yarıştı. Gruplarını birinci sırada tamamlayan Zafer ve Kocatepe Masterleri finalde karşı karşıya geldi. Grubu ikinci sırada tamamlayan Sinanpaşa ve Çay Çağlayan Masterleri üçüncülük maçında karşılaştı.
Zafer Masterleri Kocatepe Masterlerini 5-1 mağlup etti. Maçın ilk yarısını Mustafa Koç, Salim Pancar, Mustafa Oğuz’un golleri ile 3-0 önde tamamlayan Zafer Masterleri ikinci yarıda Kamuran Gündoğdu ve Mustafa Oğuz ile iki gol daha buldu. Kocatepe Masterlerinin tek golünü ise golü Kadir Akçay kaydetti. Zafer Masterleri’nin ilk şampiyon olarak tamamladığı Masterler Ligi’nde Kocatepe Masterleri ikinci oldu.
ÜÇÜNCÜLÜK MAÇINI SİNANPAŞA KAZANDI
Play-Off Grubundan ikinci olarak çıkan Sinanpaşa ve Çay Çağlayan Masterleri üçüncülük maçı için sahaya çıktı. Maçın normal süresini 0-0 eşitlikle tamamlayan ekipler uzatmalar oynanmadan penaltılara geçti. Penaltılarda rakibine 4-2 üstünlüğü sağlayan Sinanpaşa Masterleri üçüncü oldu. Çay Çağlayan Masterleri de Ligi dördüncü olarak tamamladı.
ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Öner, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Orhan Küçüksağrıcı, Türkiye Spor Yazarları Derneği İl Temsilcisi Nadir Güzbey, Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Nurettin Akşab, Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Karaca, Ligin sonunda derece alanlara ödüllerini taktim etti. Derece alan takımların dışında ayrıca ligin sonunda farklı ödüller de kulüplere ve sporculara takdim edildi. 13 golle en çok gol atan Zafer Masterleri oyuncusu Mustafa Oğuz, gol kralı ödülünü aldı. Ligin en centilmen takımı ödülünü Bolvadin Belediyespor alırken Nadir Güzbey ise şampiyon takımın 18 oyuncusuna saat hediye etti.