Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlk taksitin son ödeme tarihi bugün

Sosyal Güvenlik Kurumu İl
İlk taksitin son ödeme tarihi bugün

Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Samet Fidan Gün FM’de Gündem programına konuk olarak katıldı. Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sorularını yanıtlayan Fidan, 6736 sayılı kanun kapsamında yapılandırılan borçların ilk taksit ödemelerinde son tarihin 31 Mayıs 2017 olduğunu hatırlatarak vatandaşları uyardı.
Programda konuşan Fidan, “Geçtiğimiz yıl Eylül ayında yürürlüğe giren 6736 sayılı kanun ile vatandaşlarımızın Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan borçlarına yapılandırma hakkı getirilmişti. Yapılandırılan borçların ilk taksitinin son ödeme tarihi 9 Ocak iken hükümetimiz bir düzenleme ile taksit sürelerini 31 Mayıs 2017 tarihine kadar uzattı. 31 Mayıs Sosyal Güvenlik Kurumu’na olan peşin veya ilk taksit ödemeleri için son tarihtir. Vatandaşlarımız bu avantajdan mutlaka faydalansınlar” şeklinde konuştu.
7186 KİŞİYE EK
İSTİHDAM SAĞLANDI
Programda SGK’nın çalışmalarından bahseden Fidan, “Son derece genç ve dinamik bir kurum olan Sosyal Güvenlik Kurumu, TÜİK’in yapmış olduğu, bireylerin kamu hizmetlerinden genel memnuniyet düzeyleri ölçümü neticesinde, 2016 yılında bir önceki yıla göre konumunu 9,2 puan arttırarak, ulaştırma, asayiş ve sağlık hizmetlerinden sonra dördüncü sıraya yükselmiştir. 9 Ocak’ta Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından startı verilen Çalışma hayatında Milli Seferberlik Programı kapsamında 2017 yılı için Afyonkarahisar’ın 5000 olan artı istihdam hedefinin 14 Mayıs itibariyle 7186 kişi olması ilimiz ve ülkemiz adına önemlidir” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti