Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İlk yarıyı lider bitirip ikinci devreye lider başlamak istiyoruz”

Bu haberin fotoğrafı yok
"İlk yarıyı lider bitirip ikinci devreye lider başlamak istiyoruz"

Yeni Sandıklı Belediyespor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Necipoğlu, Ödemiş Belediyespor galibiyeti sonrasında çok önemli açıklamalarda bulundu. Afyonkarahisarspor’un 2. Lig’e Sandıklıspor’un 3. Lig’e yükselmesini istediklerini ifade eden Necipoğlu, “Biz çıkamazsak Emirdağspor’un 3. Lig’e çıkmasını istiyoruz” dedi

Yeni Sandıklı Belediyespor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Necipoğlu, Sandıklıspor’un hedefinin şampiyonluk olduğunu ifade ederek, “Lider Uşak İl Özel İdarespor’la aramızda averaj farkı var sadece. Biz de lig lideriyiz. Namağlup lider olma ünvanımızı sezon boyunca sürdürmek istiyoruz” dedi. Ödemiş Belediyespor karşısında iyi oynadıklarının altını çizen Necipoğlu, “Sezon başından buyana yaptığımız tüm maçlarda iyi oynuyoruz. Mücadele ediyor takımımız. Futbolcularımız, teknik heyetimimiz ve yönetimimiz bir bütün olmuş durumda. Her maça galibiyet için çıkıyoruz. İlk yarının bitimine 5 maç var.Biz bu 5 maçtan 15 tam puan bekliyoruz. Kayıp istemiyoruz. İlk devreyi lider bitirip ikinci devreye lider başlamak niyetindeyiz” dedi.
Transfer çalışmaları başladı
Yeni Sandıklı Belediyespor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Necipoğlu, ikinci devre daha iyi olacaklarını ve ikinci devre için çalışmalara başladıklarını söyledi. Devre arası transfer döneminde en az iki futbolcuyu kadroya katmayı amaçladıklarını kaydeden Necipoğlu, “Devre arasına daha çok var. Biz ikinci yarıya en az iki futbolcu transfer ederek başlamak istiyoruz. Bu nedenle şimdiden transfer çalışmalarına başladık. Görüşme yaptığımız iki futbolcu var. Bir aksilik çıkmazsa bu futbolcuları ikinci devre takımımıza dahil olacaklar. Herşeyi ince eleyip sık dokuyoruz. Bölgesel Lig’de başarılı olup Profesyonel 3. Lig’e yükselmek istiyoruz” diye konuştu.
“Afyonkarahisarspor’un
pilot takımı niye olmayalım”
Sandıklıspor’un, Emirdağspor’un ve Afyonkarahisarspor’un tek bir amaca hizmet ettiğinin altını çizen Kulüp Başkanı Halil İbrahim Necipoğlu, açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: “Afyonkarahisarspor, Sandıklıspor ve Emirdağspor, Afyon’u temsil ediyorlar. Afyon’un sportif başarısı için çalışıyorlar. Biz Bölgesel Amatör Lig’de başarılı olup 3. Lig’e yükselmek istiyoruz. İnşallah Afyonkarahisarspor’da 2. Lig’e yükselir. Biz de profesyonel bir kulüp olduğumuzda Afyonkarahisarspor’la birlikte çalışarak daha iyi işler yaparız. Neden Afyonkarahisarspor’un pilot takımı olmayalım. Pilot takım görevi üstlenmeyelim. Afyonkarahisarspor’un oynatamadığı futbolcuları biz oynatırız. Bizde yetişirler. Bizim başarılı futbolcularımız daha üst ligde mücadele eden Afyonkarahisarspor oynatır. Birlikte çalışarak Afyonkarahisar’ın adını daha iyi yerlere taşırız.”
“Biz çıkamazsak
Emirdağspor çıksın”
Yeni Sandıklı Belediyespor Kulüp Başkanı Halil İbrahim Necipoğlu, Emirdağspor’un Bölgesel Amatör Lig’de başarılı olmasını istediklerini söyledi. Necipoğlu, ‘kardeş takım’ dediği Emirdağspor hakkında yaptığı açıklamasında ise “Emirdağspor, bizim kardeş takımımız. Bu sezon bir türlü istediği başarıyı yakalayamadı.Ama antrenör değişikliği ile yeni bir hava yakalayacaklarını umut ediyorum. Emirdağspor’un tabiki başarılı olmasını istiyoruz. Eğer biz 3. Lig’e çıkamazsak Emirdağspor’un bunu başarmasını istiyoruz. Aynı ilin takımıyız. Emirdağ-spor’a bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyorum” diyerek sözlerine nokta koydu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti