Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İlkeli medya çalışanı yalan haberle mücadele ediyor”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, toplumun doğru ve gerçek bilgiyle beslenmesinin önemini idrak etmiş, ilkeli ve objektif medya çalışanlarının, dezenformasyon ve yalan haberle mücadelede önemli bir güç olduğunu kaydetti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle İletişim Başkanı Fahrettin Altun kutlama mesajı yayınladı.
“BASIN YAYIN ÖNEMLİ UNSUR”
Fahrettin Altun, dünyanın her köşesinde haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılamak adına fedakârca görev yapan, üstlendikleri sorumluluğun bilinciyle mesleğini icra eden medya mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladığını belirterek, “Ülkemiz, bölgemiz ve dünyadaki gelişmeleri doğru okuyabilen, halkı objektif ve eksiksiz bilgilendirmeyi ilke edinmiş basın-yayın organlarının varlığı, sağlıklı bir kamuoyunun oluşmasının, dolayısıyla demokrasimizin eksiksiz işlemesinin önemli bir unsurudur. Bu doğrultuda, yerelden ulusala kadar bütün medya kurumları ve çalışanlarının kritik bir fonksiyon icra ettiğine inanıyoruz.” dedi.
“İLKELİ ÇALIŞANLAR YALAN HABERLE MÜCADELE EDİYOR”
Teknolojideki hızlı gelişmeye paralel olarak, yazılı ve görsel basının yanı sıra internet gazeteciliği ve sosyal medyanın halkın bilgilendirilmesinde önemli rol oynadığını dile getiren Altun, “Haberin kamuoyuyla daha hızlı paylaşılmasına olanak sağlayan ve tüm dünyayı ulaşılabilir kılan bu teknolojik süreç aynı zamanda, dezenformasyonun ve yalan haberin hızla yayılmasını da mümkün kılmaktadır. Toplumun doğru ve gerçek bilgiyle beslenmesinin önemini idrak etmiş, ilkeli ve objektif medya çalışanlarımız, dezenformasyon ve yalan haberle mücadelede önemli bir güçtür. Basın mensuplarının bundan sonra da sorumluluklarının bilincinde, ülkemizin gelişmesine ve ilerlemesine katkıda bulunmaya, birlik ve beraberliğimizin korunmasını her şeyin üzerinde tutarak görev yapmaya devam edeceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.
Altun, Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle, tüm gazetecilere başarılar dilediğini, İletişim Başkanlığı olarak kendilerine her zaman destek olacaklarını sözlerine ekledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti