Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlki Kocatepe’ye ikincisi Afrin’e – Kocatepe Gazetesi

İkinci “Gez Gör Afyonkarahisar”
İlki Kocatepe'ye ikincisi Afrin'e

İkinci “Gez Gör Afyonkarahisar” otobüsü ise ilk seferini, şehit aileleri ve gazilere yönelik olarak ‘Zeytin Dalı Harekatı’nın ana hedef noktası Afrin’e gerçekleştirdi.
Halka, Türkiye’nin tarihi ve kültürel şehirlerini gezip görme imkanı sunan “Gez Gör Afyonkarahisar” otobüsü, 1 Temmuz 2016’da Kocatepe’den başladığı yolculuğunu sürdürüyor.
İlk gezi turundan bu yana Çanakkale, Bursa, Konya ve İstanbul başta olmak üzere, tarihi ve kültürel şehirlere yönelik tam 154 sefer gerçekleştiren “Gez Gör Afyonkarahisar” otobüsüne ilgi her geçen gün artıyor.
ASKERİMİZE MORAL OLDU
Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açkılamada, yoğun talep üzerine, otobüs sayısının ikiye çıkartıldığı belirtilirken, ikinci “Gez Gör Afyonkarahisar” otobüsünün ilk seferini, Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan askerlere moral vermek amacıyla şehit aileleri ve gazilere yönelik olarak Afrin’e gerçekleştirdiği kaydedildi.
Açıklamada, artık iki otobüsle gezi taleplerini karşılayacak olan Afyonkarahisar Belediyesi’nin, daha çok insanın farklı şehirleri gezip görmesine imkan sağlayacağı bildirilirken, “Gez Gör Afyonkarahisar” otobüsünden yararlanmak isteyen vatandaşların, daha önceden belirledikleri en az 40 kişilik gruplar halinde Afyonkarahisar Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi’nden randevu alıp, başvuruda bulunabilecekleri ifade edildi.