Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İlklerin kulübü Belediyespor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
İlklerin kulübü Belediyespor

Afyon Belediyespor basketbol takımı kurulduğu ilk yılda 3 ligde birden mücadele etti. Federasyon Kupası Final müsabakalarında mücadele edecek olan basketbol takımının ilk maçı TRT Spor’dan canlı yayınlanacak. Belediyespor voleybol takımı ise ilk yılında 2. Lige yükseldi

Afyonkarahisar Belediyespor ismiyle olarak kurulan Basketbol ve Voleybol takımları elde ettiği başarılarla ülke gündeminde yer ediyor. İlk kurulduğu yılda Bölgesel Lig’de mücadele eden basketbol takımı ilk kez kurulan 3. Lige terfi etmeyi başardı. 3. Lig’de başarılı bir sezon geçiren Afyon Belediyespor basketbol takımı sırasıyla çeyrek final, yarı final ve 6’lı finale kalmayı başardı. 6 finallerden sonra 2. ligden çekilen takımların yerine 2. Lige terfi eden Basketbolcular geçen sezon ilk kez katıldığı 2. Ligde kalmayı başardı. Türkiye’nin en zorlu ligleri arasında olan Basketbol 2. Ligi Federasyon tarafından yapılan isim değişikliği ile Türkiye Basketbol 1. Ligi oldu. Bu yıl ikinci kez Federasyon Kupası’na katılan Afyon Belediyespor Basketbolcuları grup müsabakalarında elde ettiği başarı ile finallere kalmayı başardı.
İLK CANLI YAYIN OLACAK
Dün İstanbul’a giden basketbolcular ilk idmanını yine dün akşam saat 16.00’da gerçekleştirdi. Bugün finallerin ilk maçına çıkacak olan Afyon Belediyespor’un oynayacağı Tofaşspor maçı ise final turnuvasının ilk karşılaşması. Bu maçın bir diğer özelliği ise Afyon Belediyespor tarihinde ilk kez bir televizyon kanalında canlı olarak yayınlanacak maçı. Final grubu müsabakalarında iki maç canlı olarak yayınlanacak. İlk canlı yayın maçı Afyon Belediyespor ile Tofaşspor arasında oynanacak maç olacak. Bu maç bugün saat 16.00’da TRT Spor’dan naklen yayınlanacak. İkinci maç ise turnuvanın şampiyonunu belirleyecek olan final maçı olacak.
VOLEYBOLCULAR
1. LİG KAPISINDAN DÖNDÜ
Türkiye Voleybol 3. Ligi’nde voleybol hayatına başlayan Afyon Belediyespor voleybol takımı ilk yıl elde ettiği başarılı sonuçlarla 3. Lig’den 2. Lige terfi etti. 2. Lig’de ilk yılında final grubuna kalan Afyon Belediyespor voleybol takımı pasör sakatlığı nedeniyle 1. Ligin kapısından döndü. Bu sene daha tecrübeli takım kuran Afyon Belediyespor voleybol takımının hedefi yine 1. Lig olacak. Sezon öncesinde yaptıkları hazırlık maçlarında 1. Lig ekipleriyle karşılaşan Afyon Belediyespor voleybol takımı bu maçlarda da başarılı sonuçlar elde etti.
LİGİN İLK MAÇI PAZAR GÜNÜ
Afyon Belediyespor voleybol takımı bu hafta sonu 2. Lig ilk hafta müsabakasına çıkacak. Kendi evinde oynama avantajını elinde bulunduran Afyon Belediyespor voleybol takımı, rakibi T.F.L. Altekma’yı mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Afyon Belediyespor ile T.F.L. Altekma arasında oynanacak maç Pazar günü saat 16.00’da Atatürk Spor Salonu’nda başlayacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in haberi