Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İndirim yaptık, arkadaşımız darp edildi”

Termal Minibüs Durağı şoförleri,
"İndirim yaptık, arkadaşımız darp edildi"

Termal Minibüs Durağı şoförleri, toplu ulaşımda son günlerdeki gelişmeler hakkında basın açıklaması yaptı. Şoförler adına konuşan Termal Minibüs Durağı Başkanı Mehmet Yağşi, indirim yaptıktan sonra bir şoför arkadaşlarının darp edildiğini belirtti. Yağşi, “3 Kasım’dan itibaren Termal Taşıyıcılar Kooperatifi olarak 32 aracımızla kampanya yapmayı uygun gördük. Çarşamba günü başladığımız fiyat tarifesinden sonra, o gün akşamı kimsenin tasvip edemeyeceği, kesinlikle kabul edemeyeceğimiz, 7-8 kişilik, kimliği belirsiz kişiler, şoför arkadaşımızı darp ettiler. Bu konuda Emniyetimiz’in sorumluları yakalayacağını ve adli mercilerin gereken cezayı vereceğini ümit ediyoruz. Arkadaşlarımız Cumhuriyet Başsavcılığı’na teker teker giderek can güvenliklerinin olmadığını belirterek bununla ilgili bir koruma talep ettiler. Bizim kavga gürültüyle bir işimiz olmadı, bundan sonra da olmayacak. Hakkımızı hukuki yollarla aradık, bundan sonra da aramaya devam edeceğiz” dedi.
GALİP ŞANLI ZAMANINDA DA CEZA YAZILDI MI?
Fiyat tarifesindeki indirimi minibüslerin önündeki afiş aracılığıyla vatandaşlara duyurduklarını hatırlatan Yağşi, şöyle konuştu:
“Fiyat tarifelerini indirdikten sonra Afyonkarahisar Belediyesi Zabıta ekipleri bize ‘1 Lira’ afişi nedeniyle ceza kestiler. Yıllarca Turex Taşımacılık iyisiyle kötüsüyle hizmet verdi. O zaman da rekabetten dolayı böyle afişler yazıldı. Galip Şanlı döneminde kaç kez böyle ceza kesilmişti? Mağduriyetimiz giderilene kadar bu fiyat tarifesini uygulayacağız. Arkadaşlar zararına çalışıyor, zararına çalışmayı da devam ettirecekler. Belediye Meclisi’nde benim de tasvip etmediğim bir olay gelişti.”
>> Murat ARISOY’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti