Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İngiltere’de Bir İlkokul Öğretmeni 14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Tecavüz Ettiği İddiasıyla Yargılanıyor

28 yaşındaki ilkokul öğretmeni, lise 3. sınıftayken bir kıza tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanıyor. İşte 10 yıl sonra gelen tecavüz suçlamasının ilginç detayları.

28 yaşındaki ilkokul öğretmeni,

İngiltere, yıllar sonra gündeme gelen bir tecavüz iddiasıyla çalkalanıyor. Bir kadın, 10 sene önce lisedeyken tecavüze uğradığını iddia etti. Şu anda ilkokul öğretmeni olan kişiyi suçlayan kadın, tartışmaları da beraberinde getirdi: Neden bu kadar uzun süre beklemişti?

İngiltere’de Cambridge Devlet Okullarında ilkokul öğretmeni olarak çalışan 28 yaşındaki Jorge A. Bonilla isimli kişi, lise 3. sınıfta okuduğu yıllarda 14 yaşındaki bir çocuğa tecavüz suçlamasıyla yargılanıyor. 2 Nisan Pazartesi günü, Middlesex Yüksek Mahkemesinde görülen duruşmada suçlamaları kabul etmeyen öğretmenin salıverildiği, bununla birlikte davasının görülmeye devam edileceği bildirilirken küçük çocuklara öğretmenlik yapması yasaklandı.

Cambridge Devlet Okulları sözcüsü yaptığı açıklamada, Jorge A. Bonilla’nın Amigos İlköğretim Okulu’nda idari izinde olduğunu söyledi. Öte yandan mahkeme kayıtlarına göre sanık, 3 farklı çocuğa tecavüz ve 14 yaşın altındaki bir çocuğa üç kez uygunsuz saldırı ve darp suçlamalarından da yargılanıyor.

 

BİR YAZ KAMPINDA TANIŞTIĞI KIZA TECAVÜZ ETTİĞİ İDDİA EDİLİYOR

Mahkemeye sunulan dava dilekçesine göre Bonilla, 2013 yılında, bir yaz kampında tanıştığı kız çocuğuna saldırıp tecavüz etmekle ve onun 8 yaşındaki küçük kız kardeşine de tacizde bulunmakla suçlanıyor. O sırada lise son sınıf öğrencisi olan Bonilla’nın çıktığı lise birinci sınıf öğrencisi kıza karşı zamanla “daha manipülatif” olduğu ve “ona sıklıkla bağırmaya başladığı ve şiddet uyguladığı” ifadeleri dosyada yer alıyor. Ayrıca kız arkadaşıyla “sürekli cinsellik hakkında konuştuğu” ve onu kendisiyle cinsel ilişkiye girmesi konusunda ikna etmeye çalıştığı, ancak tüm uğraşlarına karşın kızın bunu reddettiği detayları yer alıyor.

 

2014 yılına gelindiğinde ise film izlemek için evine davet ettiği, yatak odasına getirdiği, kızın başta oturmayı reddettiği, ancak sonunda razı olduğu ve film izlemeye başladıkları belirtiliyor. Kısa süre sonra ise Bonilla’nın kıza saldırarak tecavüz ettiği ve daha sonra iki kez daha kendisiyle cinsel ilişkiye girmesi için zorladığı ifadeleri dosyada bulunuyor.

İngiltere’de Bir İlkokul Öğretmeni 14 Yaşındaki Kız Çocuğuna Tecavüz Ettiği İddiasıyla Yargılanıyor

NEDEN BUNCA YIL BEKLEDİ?

Dava dosyasına göre kız çocuğu, korktuğu için tecavüze uğradığını kimseye anlatmıyor. Ancak daha sonra küçük kız kardeşinin kendisine anlattığı bir taciz hikayesinden sonra dayanamayarak mahkemeye başvuruyor.

8 yaşındaki söz konusu küçük kızın, evde kutlanan bir doğum günü partisinde Bonilla ile karşılaştığını ve o sırada giydiği kabarık elbiseyi indirerek her yerine dokunduğunu söylediği kaydedilirken suçlamaların yer aldığı dava dosyası ile birlikte halihazırda öğretmen olan Bonilla’nın tutuklandığı görülüyor.

Bonilla’nın avukatı suçlamalar hakkında yorum yapmazken davanın gidişatı merakla bekleniyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti