Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İnşallah bizler için de milletimizin için de hayırlı olur”

“İnşallah bizler için de milletimizin için de hayırlı olur”
“İnşallah bizler için de milletimizin için de hayırlı olur”

İYİ Parti’den 27. Dönem milletvekilliğine seçilenDemokrat Parti Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, mazbatasını aldı. Afyonkarahisar Barosu’nda düzenlenen törende Uysal’a mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ali Haydar Yücesoy taktim etti. Törene Demokrat Parti İl Başkanı Gürcan Şensoy, Demokrat Parti İl Yönetimi, İYİ Parti İl Yönetim, İYİ Parti Gençlik kolları, kadın kolları ve çok sayıda Demokrat Parti ve İYİ Parti üyesi katıldı. Yücesoy, Uysal ve partilileri mazbata töreni sonrasında Baro makamında ağırladı.
Tören sonunda tebrikleri kabul eden Uysal basın mensuplarına açıklamada bulundu. Başka bir kimlikle Afyon’a, millete görev yapma imkanı bulacağını söyleyen Uysal, “Bugün bir başka hüviyetimizle de inşallah Afyonumuzun, hemşerilerimizin ve milletimizin huzurunda onlar adına görev yapma fırsatı bulacağız. Her geçen gün siyasetin fonksiyonsuzlaştırılmaya çalışıldığı zeminde bizler, aklımız, fikrimiz, birikimimiz ve milletimizin ortaya koyduğu idealler çerçevesinde, hem insanlığı, hem Türklüğü, hem İslam alemini, hem de özelde Afyonumuzu temsil etmek, temsil etmekle beraber adettiği fonksiyonu azami düzeyde görebilmek adına inşallah bu gö-revi de yapmak bizlere nasip olacak. Şerefli bir görev. Bu ülkenin egemenlik hakkına iradesine vesile olacağımız bir görev bu açıdan baktığımız zaman da dünyanın büyük safsatalar geçirdiği bir dönem. Devlet ve millet olarak büyük meydan okumalarla karşı karşıya kaldığımız bu dönemde bizlerde hür vicdanımızla milletin gür sesi olmaya çalışacağımızdan Afyonlu hemşerilerimizin hiç şüphesi olmasın, şüphesi de yoktur zaten. Seciyemiz ortada, çizgimiz ortada. Şahsi kaygılarla siyasetin içinde bulunmadık. Allah’a şükür yola çıkarken ifade ettiğimiz gibi inanmadıklarımızı söylemeyeceğiz, inanmadıklarımızı yapmayacağız. Aklımızın vicdanımızın emrettiğini milletimizin önünde yapmak nasip olur. Ben burada olan olmayan gönülleri gözleri burada olan tüm hemşehrilerime tüm sevenlerimize tüm gönül dostlarına tüm alınteri akıtanlarımıza tüm mücadele arkadaşlarımıza tüm dava arkadaşlarımıza tekrar şükranlarımı sunuyorum. İnşallah bizler içinde milletimizin içinde hayırlı olur” ifadesine yer verdi.>> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

 

“En çok siz çalıştınız”

Uysal, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Esra Yılmaz ve Gençlik Kolları Sekreteri Anıl Demircigediği’ni kırmadı. Yılmaz ve Demircigediği’ne çok çalıştıklarını söyleyen Uysal, “En çok siz çalıştınız. Sizlere de teşekkür ederim” dedi.
Yılmaz ve Demircigediği de Uysal’a teşekkür ederek birlikte fotoğraf çektirdiler.